Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Werken bij Kattenberg

Werken bij Kattenberg

TELEFONISCHE ACQUISITIE 

Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst 

Voor de verdere groei van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er commerciële binnendienst telefonische acquisitie. Ben jij iemand die een proactieve bijdrage levert, zelfstandig werkt en een echte doorpakker is, dan zoeken we jou! 

De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig genereren van potentiële zakelijke leads, door deze telefonisch te benaderen met als doel afspraken te maken. Telefonisch contact en een relatie opbouwen met potentiële zakelijke klanten is essentieel. 

De functie kenmerkt zich door zelfredzaamheid: relevante gegevens verzamelen, vastleggen en verwerken. Een proactieve terugkoppeling van de gegevens met de verhuisbedrijven is een vereiste voorsucces. 

Wie zijn wij?
De werkzaamheden voer je uit voor een aantal samenwerkende verhuisbedrijven. De samenstelling van deze groep en de verdeling van de werkzaamheden lichten we in een gesprek toe. Daardoor kunnen de werkzaamheden plaatsvinden vanuit huis in het hele land, of eventueel vanuit één van onze vestigingen.

Wat zoeken wij: 
- Aantoonbare ervaring in telefonische verkoop 
- Zelfstandig kunnen werken 
- MBO+ met HBO werk- en denkniveau 
- Kennis van MS Office 
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 
- Goede commerciële en secretariële vaardigheden 
- Goede (maandelijkse) rapportages kunnen verzorgen 

Competenties: 
- Resultaatgericht 
- Doorzettingsvermogen 
- Communicatief sterk 
- Accuratesse 
- Discipline 
- Verantwoordelijkheidsgevoel 
- Enthousiasme 

Publicatiedatum: 19 maart 2018
Sluitingsdatum: 6 april 2018
Aantal uur: 20-24 uur per week 
Dienstverband: Een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband

Is je interesse gewekt? Reageer vandaag nog via P&O@kattenberg.nl

Adres: Mondial Kattenberg Verhuizingen, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 94, 8070 AB Nunspeet. Contactpersoon is Wim Verdouw

Verhuistalent?

(leerling) verhuizers en oproepkrachten gezocht!

Kattenberg is de plek voor mensen met verhuistalent. Met een historie van ruim honderd jaar hebben wij de kennis en ervaring, die we graag delen met mensen die het vak willen leren of zich verder willen specialiseren. Als solide bedrijf werken wij met prettige collega's. Hierdoor wordt je volledig ondersteund terwijl je het boeiende vak van verhuizer leert of je verder specialiseert. Je krijgt de kans om je verhuistalent te ontwikkelen. Dat vraagt van jou initiatief en je moet van aanpakken houden. Daar staat tegenover dat wij je de mogelijkheid bieden om door te groeien binnen ons bedrijf.

Is je interesse gewekt en werk je graag in teamverband? Reageer vandaag nog via info@kattenberg.nl (t.a.v. afdeling P&O) of per post via: Kattenberg Verhuizingen B.V., t.a.v. afdeling P&O, Postbus 94, 8070 AB Nunspeet.

Chauffeur gezocht!

Wagen met laad- en loskraan

Voor de afdeling transport en logistiek zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega, die (mede) de transporten van bouwmaterialen gaat verzorgen.

Ben jij in het bezit van de rijbewijzen C en CE + code95 en wil jij het visitekaartjes zijn van onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij vervoeren dagelijks (on)verpakte goederen door heel Nederland. De werkzaamheden kunnen variëren van het uitvoeren van transport met schuifzeiltrailer en meeneemheftruck, stukgoed tot het hoofdzakelijk vervoeren van bouwmaterialen met laad- en loskraan.

De vacature is reeds ingevuld.

Ervaren verhuizer met gouden handen?

Kattenberg is per direct op zoek naar een ervaren verhuizer, die ook handyman werkzaamheden niet uit de weg gaat. Vooral voor het professioneel inpakken en goed verpakken van inboedels hebben wij een verhuisspecialist nodig. Beschik jij over enthousiasme, een doorzettersmentaliteit en de capaciteit om zelfstandig klussen uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragen een aanpakker met ambities die het niet erg vindt om op onregelmatige tijden te werken. Iemand met enkele jaren ervaring, met kennis van het verhuisvak en verstand van zaken. Zie je er verzorgd uit, beschik je over goede contactuele eigenschappen en ben je niet bang om de leiding te nemen? Mail ons dan je schriftelijke sollicitatie en een beknopt overzicht met jouw persoonlijke gegevens.

De vacature is reeds ingevuld.

Stageplaats met ambities!

Kattenberg is actief betrokken bij diverse hoge scholen en universiteiten. Niet alleen om daar zorgeloos te verhuizen, maar ook om studenten aantrekkelijke stageplaatsen te bieden. Heb jij commerciële talenten en lijkt het je wat om een stage te lopen op de marketing & sales afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast een interessante commerciële opdracht werk je mee aan de groei van de organisatie in de volle breedte van de verhuisbranche. Tijdens je stage participeer je actief in het proces van voorstellen maken, opvolgen en klanten te woord staan, aangevuld met interne werkzaamheden. Ben jij accuraat, ondernemend en meedenkend?

De vacature voor een stageplaats is reeds ingevuld.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.