Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Werken bij Kattenberg

Werken bij Kattenberg

Enthousiaste commercieel medewerk(st)er gezocht

Weet jij klanten te motiveren en te overtuigen?

Kattenberg Verhuizingen is op zoek naar een enthousiaste commercieel medewerk(st)er. Iemand die bedreven en betrokken is om onze klanten op de beste manier te helpen.

Samen met je collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, je communiceert met klanten en je zorgt voor de afhandeling van aanvragen en orders. Daarbij weet je vraagstukken te vertalen in goed klantadvies, gelet op commerciële kansen passend in de missie en visie van het bedrijf. Je denkt mee over het optimaliseren van het verkoopproces, inclusief de juiste nazorg richting de klant.

Is je interesse gewekt? Reageer vandaag nog met een motivatiebrief en CV via info@kattenberg.nl (t.a.v. afdeling P&O) of per post via: Kattenberg Verhuizingen B.V., t.a.v. afdeling P&O, Postbus 94, 8070 AB Nunspeet.

Verhuistalent?

Werken bij Kattenberg

(leerling) verhuizers en oproepkrachten gezocht!

Kattenberg is de plek voor mensen met verhuistalent. Met een historie van ruim honderd jaar hebben wij de kennis en ervaring, die we graag delen met mensen die het vak willen leren of zich verder willen specialiseren. Als solide bedrijf werken wij met prettige collega's. Hierdoor wordt je volledig ondersteund terwijl je het boeiende vak van verhuizer leert of je verder specialiseert. Je krijgt de kans om je verhuistalent te ontwikkelen. Dat vraagt van jou initiatief en je moet van aanpakken houden. Daar staat tegenover dat wij je de mogelijkheid bieden om door te groeien binnen ons bedrijf.

Is je interesse gewekt en werk je graag in teamverband? Stuur je reactie naar info@kattenberg.nl (t.a.v. afdeling P&O) of per post via: Kattenberg Verhuizingen B.V., t.a.v. afdeling P&O, Postbus 94, 8070 AB Nunspeet.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.