Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Werken bij Kattenberg

Werken bij Kattenberg

Verhuistalent?

(leerling) verhuizers en oproepkrachten gezocht!

Kattenberg is de plek voor mensen met verhuistalent. Met een historie van ruim honderd jaar hebben wij de kennis en ervaring, die we graag delen met mensen die het vak willen leren of zich verder willen specialiseren. Als solide bedrijf werken wij met prettige collega's. Hierdoor wordt je volledig ondersteund terwijl je het boeiende vak van verhuizer leert of je verder specialiseert. Je krijgt de kans om je verhuistalent te ontwikkelen. Dat vraagt van jou initiatief en je moet van aanpakken houden. Daar staat tegenover dat wij je de mogelijkheid bieden om door te groeien binnen ons bedrijf.

Is je interesse gewekt en werk je graag in teamverband? Reageer vandaag nog via info@kattenberg.nl (t.a.v. afdeling P&O) of per post via: Kattenberg Verhuizingen B.V., t.a.v. afdeling P&O, Postbus 94, 8070 AB Nunspeet.

Chauffeur gezocht!

Wagen met laad- en loskraan

Voor de afdeling transport en logistiek zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega, die (mede) de transporten van bouwmaterialen gaat verzorgen.

Ben jij in het bezit van de rijbewijzen C en CE + code95 en wil jij het visitekaartjes zijn van onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij vervoeren dagelijks (on)verpakte goederen door heel Nederland. De werkzaamheden kunnen variëren van het uitvoeren van transport met schuifzeiltrailer en meeneemheftruck, stukgoed tot het hoofdzakelijk vervoeren van bouwmaterialen met laad- en loskraan.

De vacature is reeds ingevuld.

Ervaren verhuizer met gouden handen?

Kattenberg is per direct op zoek naar een ervaren verhuizer, die ook handyman werkzaamheden niet uit de weg gaat. Vooral voor het professioneel inpakken en goed verpakken van inboedels hebben wij een verhuisspecialist nodig. Beschik jij over enthousiasme, een doorzettersmentaliteit en de capaciteit om zelfstandig klussen uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragen een aanpakker met ambities die het niet erg vindt om op onregelmatige tijden te werken. Iemand met enkele jaren ervaring, met kennis van het verhuisvak en verstand van zaken. Zie je er verzorgd uit, beschik je over goede contactuele eigenschappen en ben je niet bang om de leiding te nemen? Mail ons dan je schriftelijke sollicitatie en een beknopt overzicht met jouw persoonlijke gegevens.

De vacature is reeds ingevuld.

Commercieel Medewerker Klantenservice

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker klantenservice. Iemand die bedreven en betrokken is om onze klanten op de beste manier te helpen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het afhandelen van vragen, het verwerken van correspondentie, het registreren van gegevens en het verstrekken van informatie over onze diensten.

De gevraagde competenties zijn sociale vaardigheden, analytisch vermogen en oplossingsgerichtheid. Daarenboven zoeken wij een echte teamspeler die op een goede wijze bij de organisatie betrokken is.
Beschik jij over een goede kennis van de Nederlandse taal en heb je minimaal een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding? Solliciteer dan vandaag  nog!

Wij bieden een afwisselende functie met salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer over de Weg. Door middel van een interne cursus en persoonlijke begeleiding leer je de organisatie en haar diensten goed kennen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met P&O.

De vacature is reeds ingevuld.

Stageplaats met ambities!

Kattenberg is actief betrokken bij diverse hoge scholen en universiteiten. Niet alleen om daar zorgeloos te verhuizen, maar ook om studenten aantrekkelijke stageplaatsen te bieden. Heb jij commerciële talenten en lijkt het je wat om een stage te lopen op de marketing & sales afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast een interessante commerciële opdracht werk je mee aan de groei van de organisatie in de volle breedte van de verhuisbranche. Tijdens je stage participeer je actief in het proces van voorstellen maken, opvolgen en klanten te woord staan, aangevuld met interne werkzaamheden. Ben jij accuraat, ondernemend en meedenkend?

De vacature voor een stageplaats is reeds ingevuld.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.