Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Werken bij Kattenberg

 

Vacature (chauffeur)verhuizer

Ben jij een aanpakker die graag in een hecht team werkt? Vind je het niet erg om doordeweeks op wisselende tijden te werken? Ben je graag onderweg en heb je al wat jaren werkervaring? Dan willen we graag met je kennismaken! 

We zijn op zoek naar verhuizers, maar ook chauffeurverhuizers zijn van harte welkom! We willen graag een nieuwe collega met al wat jaren werkervaring, een talent voor leidinggeven die ook goed kan samenwerken en in ieder geval rijbewijs B. 

Meer weten? Bel! Je kunt ons bereiken op 0341 278 078. 

Solliciteren kan door jouw CV te mailen naar info@kattenberg.nl

 

 

 

Vacature commercieel medewerker

Vind jij klantvriendelijkheid net zo belangrijk als wij? Houd jij wel van een uitdaging en vind je het leuk om snel te schakelen in een klein team en hecht bedrijf? Heb je al wat jaren ervaring in de commerciële wereld? Dan nodigen wij je graag uit voor een kopje koffie en een kennismakingsgesprek. 

Wij zijn op zoek naar commercieel talent op de binnendienst. Samen met het team ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke en particuliere verhuisklanten. Je zorgt dat klanten precies weten wat hen te wachten staat, maar je durft ook op zoek te gaan naar nieuwe leads. Je bent nauw betrokken in het gehele verkooptraject en denkt mee over hoe we dat nog slimmer en beter kunnen doen.. 

Meer weten? Bel! Je kunt ons bereiken op 0341 278 078. 

Solliciteren kan door jouw CV te mailen naar info@kattenberg.nl

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.