Archiefbeheer bij Kattenberg Verhuizingen

Bespaar op uw ruimte!

Kantoren, bedrijven, fabrieken en zorginstellingen kunnen behoefte krijgen aan extra opslagruimte. Soms is die be­hoefte tijdelijk, zoals tijdens een verhuizing of een verbouwing. In andere gevallen gaat het om een permanente behoefte, zoals archiefopslag. Voor al deze situaties geldt dat vertrouwen, kwaliteit, veilig­heid en discretie essentieel zijn. Het betreft immers vrijwel altijd belangrijke goederen of persoonlijke (bedrijfs)informatie. Kattenberg beschikt over veilige verwarmde opslagloodsen waar uw goederen met zorg worden bewaard. Bovendien werkt Mondial Kattenberg Verhuizingen uitsluitend met ervaren en betrouwbaar personeel zodat uw goederen en bestanden in veilige handen zijn. Zo beschikt iedere medewerker over een Verklaring Omtrent het Gedrag. Ook voor een besparing in kosten per m² kan u bij ons terecht. Voor uw archief heeft Kattenberg de juiste oplossing, een heuse archiefloods waar reeds 6 kilometer aan archief is op­geslagen. Uw archief? Laat het onze zorg zijn!

Toegankelijkheid naar uw wensen!

Geen ruimte meer voor de opslag van uw archief? Op zoek naar opslagruimte? Kattenberg draagt zorg voor veilige en toegankelijke archiefopslag. De archieven worden bewaard, beheerd en blijven toegankelijk ter inzage en voor opvragingen door geautoriseerde personen. Onze archiefloods is ingericht voor zowel de bewaarneming van statische archieven met een lage opvraagfrequentie als voor dynamische archieven met een hoge opvraagfrequentie. Naast de opslag en het beheer kan Kattenberg u ook volledig ontzorgen met de volgende werkzaamheden:

  • Het fysiek transporteren of verplaatsen van de archieven;
  • Het opschonen, ompakken en inruimen van de archieven;
  • Het demonteren en monteren van archiefstellingen;
  • Het inruimen van archieven in archiefruimtes;
  • Het coderen van archieven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Om de vrijblijvende offerte op te stellen, maken we graag een afspraak om langs te komen. Vul hieronder het formulier in en we nemen binnen een werkdag telefonisch contact op.