Bibliotheek verhuizen

Specialist in bibliotheek verhuizen!

Kattenberg beschikt over dé expertise als het gaat om bibliotheek verhuizen. Een bibliotheek verhuizen is namelijk specialistisch werk wat zich kenmerkt door een hoge moeilijkheidsgraad. Boeken moeten immers na de verhuizing direct weer beschikbaar en vindbaar zijn. Onze vakkundige verhuizers pakken daarom de boeken of stellinginhouden tegen de leesrichting in en pakken deze met de leesrichting mee uit. Door de inhoud van elk schap in een speciale kunststof bak te plaatsen en te voorzien van een sticker blijft de volgorde perfect gehandhaafd.

Laat uw bibliotheek verhuizen zonder zorgen!

Doordat wij diverse bibliotheken hebben verhuisd, kennen we de grote zorg die hierbij komt kijken. Wij bieden een volledige service: van een goede voorbereiding, het zorgvuldig in- en uitpakken van de boeken tot het de- en monteren van stellingen. Wilt u ook zorgeloos uw bibliotheek verhuizen? Als Gekwalificeerd en Bekwaam Projectverhuizer, Zorgverhuizer en Erkend Verhuizer garanderen wij u de zekerheid van een succesvolle verhuizing. Kattenberg is méér dan bibliotheek verhuizen alleen: bij ons is alles mogelijk op verhuisgebied!

Vakkundig uw bibliotheek verhuizen!

Al sinds 1904 zijn wij toonaangevend als dé professionele verhuizer. Laat uw bibliotheek verhuizen met Kattenberg. Als Hofleverancier garanderen wij nog een unieke, verantwoorde en vertrouwde zorg voor uw boeken. Onze vakkundig verhuizers kunnen uw bibliotheek verhuizen op de manier die u wenst!

Bibliotheek verhuizen met succes!

Wilt u ook met succes uw bibliotheek verhuizen? Van klein tot groot, via opslag of internationaal: Kattenberg is van alle markten thuis. Kijk gerust eens bij onze referenties en neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over het bibliotheek verhuizen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Om de vrijblijvende offerte op te stellen, maken we graag een afspraak om langs te komen. Vul hieronder het formulier in en we nemen binnen een werkdag telefonisch contact op.