Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Gratis verhuisdozen

Dubbel gratis!

Gratis verhuisdozen

Dingen gratis krijgen is altijd leuk. Met die gedachte geeft Kattenberg 10 gratis verhuisdozen weg in ruil voor een eveneens gratis en vrijblijvende offerte. Kortom, het aanbod geldt als u van plan bent om te gaan verhuizen en overweegt een Erkende Verhuizer in te schakelen. Wij combineren het aanbod van de gratis dozen met het aanbod voor een gratis offerte en verplichten u tot niets. U hoeft zelfs de deur niet meer uit en krijgt de dozen thuis bezorgd.  Doe er uw voordeel mee en laat u verrassen door onze ongekende service!

Download ook onze PDF met de verhuis checklist

Wist u dat?

Gratis verhuisdozen

Dat het voor elke verhuizing belangrijk is dat u zoveel mogelijk losse spullen in de verhuisdozen verpakt. Deze verhuisdozen zitten bij Kattenberg standaard inbegrepen bij uw verhuizing, waar nodig hebben ook wij speciale serviesdozen voor het kwetsbare verhuisgoed en een kleiner formaat boekendozen. De verhuisdozen worden door ons voorafgaand aan uw verhuizing in ruim voldoende hoeveelheid bij u bezorgd. Bij uw verhuisdozen, serviesdozen en boekendozen krijgt u standaard van ons een doos voor uw kleine elektronica. De KPN doos, zoals dit in de volksmond heet. Daarnaast leveren wij u voldoende tape en inpakpapier zodat u goed voorbereid aan de slag kan. Het inpakpapier, voor het inpakken van glas- en aardewerk, zorgt ervoor het servies schoon en fris blijft. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het gebruik van krantenpapier.

Waarom verhuizen met Kattenberg?

Meerdere verpakkingsmaterialen!

Natuurlijk kunt u het inpakken van de verhuisdozen ook met een gerust hart aan ons overlaten. De keuze is geheel aan u. Wij verhuizen op de manier die u het prettigst vindt. Standaard beschermen wij uw (meubel)stukken tijdens de verhuizing met verschillende verpakkingsmaterialen. Zo worden bijvoorbeeld verhuisdekens en meubelhoezen gebruikt. Noppenfolie wikkelen wij om de kwetsbare verhuisgoederen, die zodoende door luchtkussentjes worden beschermd. Als ervaren verhuizers zijn wij als geen ander wegwijs in de wereld van het verhuizen. Uw kostbare eigendommen verhuizen is tenslotte het specialisme van Kattenberg!

Bekijk hier onze referenties

 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.