Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Archiefbeheer

Archiefbeheer in de juiste handen!

Archiefbeheer

U kunt behoefte krijgen aan extra opslagruimte. Soms is die behoefte tijdelijk, zoals tijdens een verhuizing of een verbouwing. In andere gevallen gaat het om een permanente behoefte, zoals archiefopslag en archiefbeheer. Voor al deze situaties geldt dat vertrouwen, kwaliteit, veiligheid en discretie essentieel zijn. Het betreft vrijwel altijd belangrijke goederen of persoonlijke (bedrijfs)informatie. Kattenberg beschikt over veilige, verwarmde opslagloodsen waar uw archiefbeheer in de juiste handen is!

De complete methode voor archiefbeheer!

Kattenberg werkt uitsluitend met ervaren en betrouwbaar personeel zodat uw goederen en bestanden in veilige handen zijn. Zo beschikt iedere medewerker over een Verklaring Omtrent het Gedrag. Ook voor een besparing in kosten per m² kan u bij ons terecht. Voor uw archiefbeheer heeft Kattenberg de juiste oplossing: een heuse archiefloods waar reeds 6 kilometer aan archief is opgeslagen. Uw archiefbeheer? Laat het onze zorg zijn.

Archiefbeheer afgestemd op uw wensen!

De archieven worden met expertise bewaard en blijven toegankelijk ter inzage en voor opvragingen door geautoriseerde personen. Onze archiefloods is ingericht voor zowel de bewaarneming van statische archieven met een lage opvraagfrequentie als voor dynamische archieven met een hoge opvraagfrequentie. Naast de opslag en het archiefbeheer kan Kattenberg u ook volledig ontzorgen met de volgende werkzaamheden:

Vrijblijvend advies over archiefbeheer!

 Wilt u ook vrijblijvend advies over archiefbeheer? Neem dan contact met ons op. Vele enthousiaste klanten maken inmiddels al gebruik van de opslagmogelijkheden en het archiefbeheer van Kattenberg! 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.