Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Archiefopslag

Archiefopslag in een vertrouwde omgeving!

Archiefopslag

Wanneer u behoefte krijgt aan extra opslagruimte bent u bij Kattenberg aan het juiste adres. Van tijdelijke behoefte, zoals tijdens een verhuizing of een verbouwing, tot een permanente behoefte, zoals archiefopslag en archiefbeheer. Vertrouwen, discretie, kwaliteit en veiligheid zijn voor deze situaties essentieel. Belangrijke goederen of persoonlijke (bedrijfs)informatie opslaan? Wij beschikken over verwarmde en goed beveiligde opslagloodsen waar uw archiefopslag in een vertrouwde omgeving wordt bewaard!

De juiste oplossing voor uw archiefopslag!

Met uitsluitend betrouwbaar en ervaren medewerkers garandeert Kattenberg dat uw archiefopslag in de allerbeste handen is. Een Verklaring Omtrent het Gedrag voor iedere medewerker maakt dit waar. Voor uw archiefopslag verzekeren wij u de juiste oplossing: een archiefloods waar reeds kilometers aan archief is opgeslagen en wordt beheerd door specialisten!

Archiefopslag volledig naar uw wensen!

Met expertise  bewaren wij u archiefopslag volledig naar uw wensen. Uw archief blijft toegankelijk voor opvragingen door geautoriseerde personen. De speciale archiefloodsen zijn ingericht voor zowel de statische archieven als voor dynamische archieven. Naast het archiefopslag en het volledige beheer kan Kattenberg u compleet ontzorgen met de volgende dienstverlening:

  • Het fysiek transporteren of verplaatsen van de archieven
  • Het opschonen, ompakken en inruimen van de archieven
  • Het demonteren en monteren van archiefstellingen 
  • Het inruimen van archieven in archiefruimtes
  • Het coderen van archieven
  • Het verantwoord  vernietigen van archieven

Benieuwd naar onze archiefopslag?

Kattenberg verzorgt sinds jaar en dag archiefopslag voor meerdere enthousiaste klanten. Bent u ook benieuwd wat u per m² aan archiefopslag kunt besparen? Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat

 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.