Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Bedrijf verhuizen

Laat uw bedrijf verhuizen met Kattenberg!

Bedrijf verhuizen

Gaat uw bedrijf verhuizen? Kattenberg kan als geen ander het volledige verhuisproces overnemen. Uw medewerkers kunnen gewoon doorwerken terwijl onze vakkundige verhuizers met de grootst mogelijke zorg de bedrijfsinventaris inpakken, verhuizen, uitpakken en aansluiten. Blijf u focussen op uw eigen organisatie en laat u ontzorgen in de breedste zin van het woord. Al sinds 1904 is professioneel verhuizen onze expertise. Laat uw bedrijf verhuizen met een specialist!

Professioneel, servicegericht en klantvriendelijk uw bedrijf verhuizen!

Professioneel, servicegericht en klantvriendelijk uw bedrijf verhuizen? Voor u als verantwoordelijke is het van belang dat u blind kunt vertrouwen op onze vakkundigheid. Uw bedrijfsinventaris is bij Kattenberg als Gekwalificeerd Projectverhuizer, Erkend Verhuizer en Zorgverhuizer uitsluitend in handen van gediplomeerd personeel. Van het in- en uitpakken van dossiers tot het de- en monteren van meubilair: voor het bedrijf verhuizen bent u bij ons aan het juiste adres!

Bedrijf verhuizen met verantwoorde zorg!

U wilt uw bedrijf verhuizen met verantwoorde zorg? Met een ambitieus oog voor kwaliteit en detail is professioneel zakelijk verhuizen als geen ander aan Kattenberg toevertrouwd. Wij zijn een logistieke dienstverlener van formaat en kunnen op alle mogelijke manieren helpen met uw bedrijf verhuizen: dat doen wij door vertrouwen te winnen en kwaliteit te leveren!

Met ervaring uw bedrijf verhuizen!

Gaat uw bedrijf verhuizen waarbij u tijdelijk opslagbehoefte nodig heeft? Dan komen de beveiligde en verwarmde opslagloodsen van Kattenberg goed van pas. Wilt u ook met ervaring uw bedrijf verhuizen? Neem contact met ons op voor advies op maat. Vele enthousiaste klanten gingen u voor!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.