Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Bedrijfsverhuizing

Laat ons uw bedrijfsverhuizing uit handen nemen!

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing vraagt om een zorgvuldige planning. Bij Kattenberg geeft de ervaring, kwaliteit en expertise al sinds 1904 de doorslag. Wij regelen alles omtrent uw bedrijfsverhuizing. Van een goede voorbereiding in de aanloop naar uw verhuizing, het zorgvuldig inpakken van de inventaris, de verhuisregie tot het monteren van meubilair . Als logistieke dienstverlener kunnen wij u werkelijk op alle mogelijke manieren van dienst zijn!

Een complete bedrijfsverhuizing zonder zorgen!

Kattenberg biedt u een volledige service en garandeert een vlekkeloze bedrijfsverhuizing. Onze vakkundigheid als Bekwaam en Gekwalificeerd Projectverhuizer, Erkend Verhuizer en Zorgverhuizer geeft u de zekerheid van zorgeloos verhuizen. Van cablemanagement tot indelingsplan: voor een complete bedrijfsverhuizing zonder zorgen bent u bij ons aan het goede adres!

Uw bedrijfsverhuizing in de allerbeste handen!

Kwalitatief en met oog voor detail is Kattenberg al sinds 1904 toonaangevend op verhuisgebied. Uw bedrijfsverhuizing is daarom bij ons als Hofleverancier in de allerbeste handen. Met verantwoorde en vertrouwde zorg staan onze vakkundig verhuizers altijd voor u klaar. Uw bedrijfsverhuizing? Laat het onze zorg zijn!

Succesgarantie voor uw bedrijfsverhuizing!

Wilt u ook met succes uw bedrijfsverhuizing regelen? Van school tot bibliotheek, internationaal of via opslag: Kattenberg is uw ideale partner. Kijk gerust bij onze referenties en neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Een succesvolle bedrijfsverhuizing? Onze mensen zijn er klaar voor!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.