Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Bejaarden verhuizen

Bejaarden verhuizen vraagt om een toonaangevend verhuisbedrijf!

Bejaarden verhuizen

Een toonaangevend verhuisbedrijf dat maatwerk levert en uw verhuizing tot in de puntjes verzorgt? Kattenberg weet wat er speelt bij bejaarden verhuizen. Wij gaan uiterst zorgvuldig en vakbekwaam met uw huisraad en emoties om. Met enkel gediplomeerde vakmensen die met de grootst mogelijke zorg bejaarden verhuizen. Betrokken, professioneel en met de aandacht die u juist nodig heeft!

Gerenommeerd specialist in bejaarden verhuizen!

Een gerenommeerd specialist in bejaarden verhuizen? Dat is Kattenberg sinds 1904: de professionele verhuizer bij uitstek. Met de expertise van een ‘Hofleverancier’ zijn wij uiterst vakkundig. Gewoon zoals u mag verwachten van een Erkend Verhuizer, Gekwalificeerd Projectverhuizer en Onderscheiden Zorgverhuizer. Verantwoord, veilig en vertrouwd bejaarden verhuizen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Bejaarden verhuizen met kennis en ervaring!

Kattenberg biedt als allround verhuisbedrijf de kennis en ervaring aan om deskundig het bejaarden verhuizen te begeleiden. Door onze eindeloze mogelijkheden kunt u zelf kiezen wat u door ons laat uitvoeren. Onze manier van werken wordt volledig afgestemd op uw wensen. Van het professioneel in- en uitpakken van de verhuisdozen tot het afhalen van de lampen. Ook als u de volledige verhuizing uit handen wilt geven zijn wij u graag van dienst. Onze ongekende service gaat verder dan alleen bejaarden verhuizen!

Bejaarden verhuizen is onze ambacht!

Bejaarden verhuizen is onze ambacht, het is ons dagelijks werk. Onze referenties weten dat Kattenberg uiterst professioneel en met persoonlijke aandacht te werk gaat. Bejaarden verhuizen is niet voor niets aan ons toevertrouwd. Wilt u ook zorgeloos verhuizen? Laat dan vrijblijvend uw contactgegevens achter!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.