Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Keukentransport

Uw logistieke partner in keukentransport!

Keukentransport

Wilt u ook de opslag en het keukentransport onderbrengen bij een specialist? Kattenberg is de apotheker onder de vervoerders en toonaangevend in keukentransport. Als professionele logistieke partner verzorgen wij voor veel enthousiaste klanten de opslag en het vervoer van keukens. Door onze specialisatie werken wij flexibel en met de grootste nauwkeurigheid. Niet voor niets is Kattenberg ‘Hofleverancier’: uw distributie is daardoor bij ons in de allerbeste handen, getuige onze ongekende mogelijkheden.

Keukentransport met meerwaarde!

Als familiebedrijf heeft Kattenberg  ruim honderd jaar ervaring in de keukentransport. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke meerwaarde, die kwalitatief goede dienstverlening garandeert. Als Zorgverhuizer, Projectverhuizer en Erkend Verhuizer is ieder volume (van compleet keukentransport tot nalevering) van begin tot eind goed geregeld!

Uw keukentransport tot in de puntjes verzorgd!

Ons systeem van keukentransport verzekert uw eindgebruiker dat het tot in de puntjes is verzorgd. Wij plaatsen de keukenmeubelen met de zekerheid die u van ons mag verwachten: stipt en betrouwbaar. Onze vakkundige medewerkers staan hiervoor garant en geven de keukenmeubelen de grootst mogelijke aandacht. Moderne en beveiligde inslag, opslag en uitslag met alle benodigde kwalificaties. Verpakt en bekwaam vervoer: Kattenberg neemt het keukentransport volledig uit uw handen!

Gedegen advies over keukentransport!

U heeft keukentransport, maar geen eigen materieel of personeel?  Van groot tot klein, voor keukentransport moet u bij Kattenberg zijn. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor gedegen advies en een prijsvoorstel op maat.

Zie ook de volgende onderwerpen/pagina's:

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.