Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Meubeltransport

Meubeltransport als specialisatie!

Meubeltransport

Verhuizers worden wel de apothekers onder de vervoerders genoemd. Kattenberg is dit ook op het gebied van meubeltransport. Als gespecialiseerde logistieke dienstverlener verzorgen wij het meubeltransport  en de keukenlogistiek van veel enthousiaste klanten. Onze specialisatie zorgt ervoor dat wij flexibel en met de grootste nauwkeurigheid, wat u mag verwachten van een ‘Hofleverancier’, de distributie voor u verzorgen. 

Expert in meubeltransport met beleid!

Kattenberg is een familiebedrijf met ruim honderd jaar ervaring in de meubeltransport. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief goede dienstverlening. Als Erkend Verhuizer, Zorgverhuizer en Projectverhuizer is elk gewenst volume (zowel één meubelstuk als een compleet meubeltransport) bij ons in de allerbeste handen!

Meubeltransport, een hoofdstuk apart!

Ons meubeltransport systeem is uniek en garandeert u de zekerheid die u van ons mag verwachten. Onze vakkundige medewerkers vervoeren uw goederen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid naar de eindgebruiker. Uw goederen worden verpakt en professioneel vervoerd. Inslag, opslag en uitslag. Kattenberg neemt u het meubeltransport volledig uit handen!

Het juiste adres voor meubeltransport!

Heeft u (regelmatig) meubeltransport, maar u wilt zelf niet de lasten dragen van een eigen chauffeur of eigen materieel, dan bent u bij Kattenberg aan het juiste adres! Voor gedegen advies en een prijsvoorstel op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw meubeltransport onze zorg zijn!

Maak ook vandaag nog kennis met onze ongekende mogelijkheden:

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.