Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Opslag Apeldoorn

Opslag in Apeldoorn op het juiste adres!

Opslag Apeldoorn

Is uw nieuwe woning niet op tijd beschikbaar? Of heeft u behoefte aan tijdelijke opslag in Apeldoorn? Dan bent u bij Kattenberg op het juiste adres. Wij hebben goed beveiligde, verwarmde en speciaal ingerichte opslagloodsen om uw inboedel schoon en veilig op te slaan. Wij slaan uw inboedel op in speciale containers, die hermetisch worden afgesloten. Stof en vocht hebben zo geen schijn van kans en wij verzekeren u dat uw inboedel na de opslagperiode weer in perfecte staat retour wordt gebracht. Kortom: Voor opslag in Apeldoorn moet u bij Kattenberg zijn!

Opslag in Apeldoorn op de manier die bij u past!

Wilt u een complete inboedel opslaan? Of alleen enkele stukken in verband met een verbouwing? Gaat u zelf inpakken of laat u dat aan over aan onze vakmensen? Wij verhuizen uw  inboedel naar de opslag in Apeldoorn op de manier die bij u past. Onze gediplomeerde verhuizers laden met de grootst mogelijke zorg uw verhuisgoederen in de speciale opslagcontainers. Niet voor niets is uw opslag in Apeldoorn bij Kattenberg in de allerbeste handen!

State-of-the-art opslag in Apeldoorn!

Kwaliteit is onze reclame als Erkend Verhuizer, Onderscheiden Zorgverhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer. Zorgvuldig uw inboedel naar onze state-of-the-art opslag in Apeldoorn verhuizen is aan een professionele verhuisdienst als Kattenberg meer dan toevertrouwd! Onze expertise geeft de doorslag. Wij bieden  u op een verantwoorde  manier opslag in Apeldoorn aan!

Veilig en vertrouwde opslag in Apeldoorn!

Opslag in Apeldoorn nodig? Neem vandaag nog contact met ons op. Uw opslag in Apeldoorn is veilig en vertrouwd bij Kattenberg. Onze passie, vakkennis en deskundig advies staat voor een ongekende service. Onze klanten ervaren dit keer op keer!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.