Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Opslag Zwolle

Het juiste adres voor opslag in Zwolle!

Opslag Zwolle

Wanneer de nieuwe woning niet op tijd beschikbaar is, of u heeft behoefte aan tijdelijke opslagmogelijkheden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor uw opslag in Zwolle beschikken wij over moderne en goed beveiligde opslagloodsen. De loodsen zijn verwarmd en speciaal ingericht om uw inboedel veilig en schoon op te slaan. Uw inboedel wordt opgeslagen in speciale containers. De containers worden afgesloten, voorzien van een codering en in de opslagloods gestapeld. Zo hebben vocht en stof geen kans en bent u ervan verzekerd dat u uw inboedel na de opslagperiode weer in perfecte staat terug ontvangt. Voor opslag in Zwolle moet u dus bij Kattenberg zijn!

Opslag in Zwolle op uw manier!

Of het nu gaat om de complete inboedel of alleen enkele meubelstukken in verband met een verbouwing, het inpakken of het uitpakken: uw inboedel verhuizen wij op uw manier naar de opslag in Zwolle. Onze vakkundig verhuizers laden uw verhuisgoederen met de grootst mogelijke zorg in de speciale opslagcontainers. Kortom uw opslag in Zwolle is bij Kattenberg in de allerbeste handen!

 

Professionele opslag in Zwolle!

Als state-of-the-art Erkend Verhuizer, Onderscheiden Zorgverhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer is kwaliteit onze reclame. Zorgvuldig uw inboedel naar onze opslag in Zwolle verhuizen is aan Kattenberg meer dan toevertrouwd! De expertise van een gerenommeerd verhuisbedrijf maakt het verschil. Wij bieden op een verantwoorde manier opslag in Zwolle aan!

Zorgvuldige en veilige opslag in Zwolle!

Uw opslag in Zwolle is zorgvuldig en veilig bij Kattenberg. Met vakkennis en deskundig advies staan wij klaar voor al onze klanten. Bent u op zoek naar opslag in Zwolle? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Zie ook de volgende onderwerpen / pagina's:

 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.