Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

School verhuizen

Laat uw school verhuizen met een specialist!

School verhuizen

Gaat uw school verhuizen? Kattenberg heeft dé expertise als het op verhuizen aan komt. Een school verhuizen is namelijk specialistisch werk wat zich kenmerkt door heldere afspraken en een duidelijke planning. De verhuizing is altijd op momenten dat de school gesloten is; bij voorkeur in vakanties, avonduren of in het weekend. Onze vakkundige verhuizers zijn ruim ervaren in het verhuizen van basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede uitvoering!

Zorgeloos uw school verhuizen met Kattenberg!

Doordat wij diverse schoolgemeenschappen hebben verhuisd, weten wij als geen ander welke zorg hierbij komt kijken. Van een goede voorbereiding, het zorgvuldig inpakken van de inventaris tot het monteren van de whiteboards: wij bieden een volledige service. Zorgeloos uw school verhuizen? Dat doet u met Kattenberg. Als Bekwaam Projectverhuizer, Erkend Verhuizer en Zorgverhuizer is een succesvolle verhuizing gegarandeerd. Laat u verrassen door onze ongekende service. Wij gaan verder dan alleen uw school verhuizen!

Koninklijk uw school verhuizen!

Koninklijk uw school verhuizen op de manier die u wenst? Als Hofleverancier garanderen wij u een unieke, verantwoorde en vertrouwde zorg voor uw verhuizing. Niet voor niets zijn wij dé professionele verhuizer bij uitstek. Uw school verhuizen? Bij Kattenberg bent u aan het juiste adres! 

School verhuizen op maat!

Wilt u ook met succes en op maat uw school verhuizen? Van lokaal tot campus, via opslag of rechtstreeks: Bij Kattenberg is alles mogelijk. Kijk maar bij onze referenties.  Neem vandaag nog contact op voor advies op maat over het school verhuizen!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.