Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuis hulp

Extra aandacht met verhuis hulp!

Verhuis hulp

Extra handen nodig bij uw verhuizing? Bij Kattenberg bent u aan het goede adres. Alles is bij ons bespreekbaar. Wij kunnen niet alleen de complete verhuizing voor u verzorgen: ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor extra verhuis hulp. Onze verhuis hulp biedt u extra aandacht, iets wat u van een ‘Hofleverancier’ mag verwachten. Uiterste zorgvuldigheid kenmerkt onze vakmensen en wij helpen u natuurlijk graag bij al uw verhuisvraagstukken! 

Verhuis hulp met goed verloop!

Bij Kattenberg garanderen wij u altijd een goed verloop. Kies daarom voor onze verantwoordeverhuis hulp. Ruim ervaren, gediplomeerde verhuizers helpen u graag met de grootst mogelijk zorg. Als Erkende Verhuizer, Projectverhuizer en Zorgverhuizer is succes bij ons verzekerd. Onze professionele verhuis hulp heeft de expertise om uw zorgen vakkundig uit handen te nemen!

De juiste verhuis hulp!

Verhuizen is voor ons een alledaagse bezigheid. Wij kunnen u met onze verhuis hulp ondersteunen  in de uitvoering. Professionele en vakkundige verhuizers met verstand van zaken, helpen en adviseren u tijdens uw verhuizing. U kan zelf bepalen wat u door ons laat uitvoeren. Van verhuisdozen leveren tot het schoonmaken van de woning, op verhuisgebied is alles mogelijk. Laat u verrassen: de verhuis hulp van Kattenberg kenmerkt zich door duidelijke afspraken en een ongekende service!

Verhuis hulp nodig?

Verhuizen is ons vak, het is onze passie en dat vinden onze referenties ook. Of het nu gaat om verhuis hulp of om de gehele uitvoering. Wij nemen u vakkundig de zorg uit handen. Met onze verhuis hulp zijn wij u graag van dienst. Neem voor vrijblijvend advies op maat contact met ons op!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.