Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuishulp

Verhuishulp met extra aandacht!

Verhuishulp

Heeft u wat extra handen nodig voor uw verhuizing? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons is alles bespreekbaar. Kattenberg kan de complete verhuizing voor u verzorgen, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor extra verhuishulp. Als ‘Hofleverancier’ bieden wij u verhuishulp waarvan u extra aandacht mag verwachten. Onze vakmensen gaan uiterst zorgvuldig te werk en helpen u graag bij al uw verhuisvraagstukken! 

Verantwoorde verhuishulp met expertise!

Kies voor onze verantwoorde verhuishulp. Onze gediplomeerde verhuizers zijn ruim ervaren en verhuizen met de grootst mogelijke zorg. Succes is bij ons verzekerd als Erkende Verhuizer, Projectverhuizer en Zorgverhuizer. Onze expertise zorgt voor professionele verhuishulp die uw zorgen vakkundig uit handen neemt.

Verhuishulp op uw manier met kennis en ervaring!

Wilt u zelf uw verhuizing plannen en de regie in handen houden? Onze verhuishulp ondersteund u in de uitvoering. Onze ervaren en professionele verhuizers hebben de nodige vakkennis, helpen en adviseren u tijdens uw verhuizing. U bepaalt zelf wat u door ons laat uitvoeren. Van verhuisdoos tot verhuislift, alles is mogelijk op verhuisgebied. Bij Kattenberg hanteren we duidelijke afspraken en een ongekende service. Onze verhuishulp is veilig en vertrouwd!

Vakkundige verhuishulp maakt het verschil!

Onze verhuishulp kan leunen op tal van enthousiaste referenties. Dit is niet voor niets: met persoonlijke aandacht nemen wij vakkundig uw zorg uit handen. Wij zijn u graag van dienst met onze verhuishulp. Contacteer ons voor vrijblijvend advies op maat!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.