Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuisservice Utrecht

Sterke verhuisservice in Utrecht! 

Verhuisservice Utrecht

Wilt u een zorgeloze verhuizing? Wij nemen u het werk graag uit handen. Onze verhuisservice in Utrecht verzorgt niet alleen uw verhuizing, maar ook aanvullende werkzaamheden zoals demontage en montage van uw meubels en het in- en uitpakken van uw inboedel. Al onze verhuizingen zijn afgestemd op uw wensen. Kattenberg is met meer dan een eeuw aan ervaring thuis als sterke verhuisservice in Utrecht.

Verhuisservice in Utrecht met vakkennis!

Kattenberg staat voor een volledige verhuisservice in Utrecht. Wij bieden u graag een compleet verzorgde verhuizing, of het nu gaat om veilig en verwarmd opslaan, deelverhuizing of volledig verhuizen. Onze goed opgeleide en betrouwbare experts op verhuisgebied komen uw afspraken en wensen altijd na. Met onze vakkennis is uw kostbare inboedel bij ons in vertrouwde handen. Met passie en zorgvuldigheid neemt onze verhuisservice in Utrecht u alle zorg uit handen.

Vertrouwde verhuisservice in Utrecht!

Onze verhuisservice in Utrecht is vakkundig, betrouwbaar, professioneel en vriendelijk. Wij kunnen u volgens uw wensen verhuizen, volledig op maat. Zo wordt uw verhuizing zorgeloos. Want verhuizen doet u niet iedere dag, maar wij wel. Want wij weten als geen ander wat een verhuizing voor u betekent. Wij kunnen u alles uit handen nemen. Bij onze verhuisservice in Utrecht bent u verzekerd van persoonlijke service en is uw inboedel in de allerbeste handen. Kattenberg verhuist u uiterst zorgvuldig en met maximale zekerheid.

Gerenommeerde verhuisservice in Utrecht!

Kattenberg is als Erkende Verhuizer, Zorgverhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer een gerenommeerde verhuisservice in Utrecht. Verantwoord verhuizen met de ongekende service van Kattenberg? Bij uw ‘Hofleverancier’ is zorgeloos verhuizen nog mogelijk. Onze klanten kunnen u vast meer vertellen over onze verhuisservice in Utrecht. Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Zie ook de volgende onderwerpen / pagina's:

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.