Nieuws

MKV steunt Stichting Present als kerstdoel
Mondial Kattenberg Verhuizingen steunt Stichting Present

Ieder jaar steunen we bij Mondial Kattenberg Verhuizingen een goed doel voor onze Eindejaarskaart. Dit jaar gaat de cheque naar Stichting Present uit Nunspeet. Marit Hofman kwam op donderdag 17 december 2020 – op veilige afstand – de cheque in ontvangst nemen.

18 dec 20 Lees meer
Mondial Kattenberg Verhuizingen klaar voor groene stroom - Dak vol panelen 01
Mondial Kattenberg Verhuizingen verduurzaamt met 100% groene stroom

Hoeveel zonnepanelen passen er op een dak van 2.300m2? Genoeg!

De afgelopen werkte Hellebrekers aan een complete installatie op het dak van onze opslagloods aan de Oosteinderweg in Nunspeet. Zo’n verzameling van dik 670 panelen weegt haast 23.400kg. Kunnen we haast net zo goed twee vrachtwagens op het dak parkeren, want die wegen net zo veel!

07 dec 20 Lees meer
Duchenne Hero Wim trapt Duchenne de wereld uit 01
Duchenne Hero Wim trapt Duchenne de wereld uit

Al sinds 2013 zet onze collega Wim zich in voor Duchenne Heroes. Dat is een goed doel wat zich inzet voor de ziekte Duchenne spierdystrofie. Met de mountainbiketocht van Duchenne Heroes probeert Wim met zijn team “Stella voor jou!” geld in te zamelen voor de zoektocht naar een medicijn tegen deze ziekte, door zeven dagen lang elke dag 100 km te fietsen door de Ardennen en de Limburgse heuvels.Dit jaar gaat het helaas niet door, maar tóch willen we Wim even in het zonnetje zetten.

08 jul 20 Lees meer
Verhuizen met Corona MKV
Gaat mijn verhuizing wel of niet door tijdens Corona?

Het jaar 2020 is een gekke tijd. Heel Nederland krijgt vanuit de overheid en vanuit verschillende media te horen dat het Coronavirus snel om zich heen grijpt. Iedereen die dat kan, moet thuis aan het werk. Maar hoe zit dat als je een verhuizing hebt gepland? De verhuizingen gaan gewoon door, maar wel onder de voorwaarde van goede gezondheid en met een aantal aanvullende maatregelen. Zowel bij de verhuizers als bij onze klanten.

19 mrt 20 Lees meer
Feest bij Kattenberg Verhuizingen - Jubileum 2019 01
Feest bij Kattenberg Verhuizingen!

Afgelopen zaterdag vierden we feest! Tijdens het jaarlijkse personeelsfeest stonden we even stil bij de jubilea van drie van onze collega’s. We vierden dat Hettie al 25 jaar (!) ons team versterkt, maar ook dat Mike en Peter allebei al 12,5 jaar bij Kattenberg aan het werk zijn. Een hele prestatie, die werd bekroond met een oorkonde, een speld en een mooie bos bloemen!

02 nov 19 Lees meer
Zorgeloos verhuizen met Mondial Kattenberg Verhuizingen
Hoe voorkom je verhuisstress?

Verhuizen is vaak voor mens én dier een stressvolle gebeurtenis. Wij helpen graag deze stress te voorkomen. Wij weten als geen ander wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken. Want wij doen dat immers elke dag! Lees meer over het voorkomen van verhuisstress in onze nieuwe blog.

18 okt 19 Lees meer
Bij Koninklijke beschikking Hoflevering MKV
Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Kattenberg Verhuizingen draagt sinds haar honderdjarig bestaan in 2004 het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Wat is het eigenlijk en wat heeft ‘Hofleverancier’ voor betekenis? Wij krijgen er regelmatig vragen over en vandaar dat wij er graag meer over vertellen in onze blog.

13 sep 19 Lees meer
20190909 Levering Bovenloopkraan 01
De nieuwe bovenloopkraan: hij is er!

Vrijdag 6 september 2019 kwam de grote ster op industrieterrein De Kolk aan in de nieuwe opslaghal van Kattenberg. De kraan, die straks alle containers op de juiste plek zet, werd afgeleverd. De komende tijd wordt nog gewerkt aan het installeren van de kraan.

09 sep 19 Lees meer