Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Kwaliteitsgarantie bij een verhuizing

05 juni 2019

Stappenplan ten aanzien van kwaliteitsgarantie

Als u een verhuisbedrijf inschakelt, wilt u wel een zekere kwaliteitsgarantie. Enerzijds om uw kostbare eigendommen te beschermen tegen eventuele schades en anderzijds is het ook fijn te weten dat uw privespullen in vertrouwde handen zijn. Daarom is het verstandig u vooraf te verdiepen in een verhuisbedrijf met kwaliteitsgarantie. En op welke manier weet u of een verhuisbedrijf garant staat voor kwaliteit? Wij hebben voor u een 3-stappenplan opgesteld ten aanzien van kwaliteitsgarantie.

1. Branchekeurmerken bij een verhuisbedrijf

Ten eerste kunt u een beroep doen op een branchekeurmerk. Voor verhuisbedrijven is de Organisatie van Erkende Verhuizers het instituut, zoals voor garagebedrijven de BOVAG garantie geldt. Alle Erkende Verhuizers zijn verzekerd en bieden het garantiecertificaat aan, waardoor uw inboedel altijd op basis van nieuwwaarde verzekerd is tot 100.000 euro. Wel zo handig als er zich toch onverhoopt een schadegevalletje voordoet.

2. Referenties van klanten over hun verhuizing

Ieder zichzelf respecterend bedrijf geeft ruimte voor ervaringen van klanten. Een verbeterpunt is namelijk waardevol om de kwaliteit van de onderneming verder omhoog te helpen. En om het onderscheid tussen ‘eigen succesverhalen of scores’ en echte referenties te maken is het goed  betrouwbare beoordelingen te bekijken. Dus bij voorkeur via een onafhankelijke partij, zoals klantenvertellen.nl bijvoorbeeld. 

3. Kwaliteitskeurmerken zoals ISO 9001

Verder zijn er bepaalde specifieke kwaliteitskeurmerken. Met name op het gebied van veilig werken, milieuaspecten en de continuïteit van de organisatie. Verreweg het bekendste kwaliteitskeurmerk is ISO 9001. ISO 9001 is ook versimpeld weer te gegeven als: ‘zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het’. Naast de normering voor kwaliteit zijn er ook aanvullende eisen voor milieubeleid bijvoorbeeld.

Vrijblijvend contact

Via het stappenplan kunt u verhuisbedrijven selecteren op kwaliteit. Het is daarnaast ook belangrijk persoonlijk kennis te maken, want verhuizen is een zaak van vertrouwen. Voor een vrijblijvende offerte komt de adviseur daarom bij u thuis de verhuizing doorspreken. U krijgt handige tips voor het inpakken en een speciale verhuischecklist om het geheel in goede banen te leiden. Zodoende weet u zeker dat de juiste aandacht voor uw spullen gewaarborgd is. Op zoek naar een verhuizer met kennis van zaken? Neem vandaag nog contact op. 

  • Kwaliteitsgarantie bij een verhuizing
  • Kwaliteitsgarantie bij een verhuizing
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.