AZVN

AZVN-1 kampioen van de 3e klasse KNVB

14 mei 2019

Het eerste team van de Nunspeetse Zaalvoetbalvereniging AZVN is maandag 13 mei kampioen geworden in de derde klasse van de KNVB. Al meer dan 20 jaar prijkt het logo van Mondial Kattenberg Verhuizingen op de shirts van AZVN-1.

In de Sypel in Harderwijk werd gelijk gespeeld tegen Sporting Harderwijk 3, hetgeen voldoende was om de eerste plaats te heroveren op concurrent, FC Foppen 1. Beide ploegen eindigden met 50 punten uit 21 wedstrijden bovenaan, maar het doelsaldo van AZVN is beter waardoor zij met de beker in ontvangst mogen nemen.

We feliciteren de jonge spelers en uiteraard de coach van AZVN 1 / Kattenberg Verhuizingen met dit mooie resultaat. Na vijf jaar zijn ze weer kampioen en promoveren naar de tweede klasse.

Als Maatschappelijk Betrokken Ondernemen ondersteunt Mondial Kattenberg Verhuizingen meerdere sportverenigingen en -evenementen. Sport en beweging zijn goed voor het lichaam en geest maar, ook goed voor de sociale contacten. Als ondernemer sponsor je niet zomaar een bal of shirt maar, je promoot een leefstijl.