Een middag om nooit meer te vergeten!

17 januari 2015

Op zaterdag 17 januari ben ik, Reinalda Junte, samen met een oudere bewoonster (70) van Wooncentrum Heidestate een middagje mee geweest in een grote verhuiswagen van Kattenberg Verhuizingen. Het was een middag om nooit meer te vergeten.

Vanuit school krijgen we examens (proeves) die wij moeten uitvoeren op onze stageplek. Ik moest een activiteit organiseren naar aanleiding van een wens van een cliënt.

Op een dag kwam de cliënt naar mij toe met de vraag? Jou vriend is toch chauffeur? De cliënt had de wens om mee te gaan in de vrachtauto. Dagenlang kwam de cliënt naar mij toe om te vragen of het mocht van het bedrijf en of ze mee mocht in de vracht auto bij chauffeur Hendrik v/d Linde.

Na de toestemming zag je haar glunderen en keek ze uit naar het moment wanneer het 17 januari was. Die dag zat ze met een lach naast de chauffeur en zag je haar genieten. Tot de dag van vandaag vertelt ze nog tegen iedereen dat ze mee mocht met de chauffeur van Kattenberg Verhuizingen.

Door de medewerking van het bedrijf is de wens van de cliënt uitgekomen en heb ik mijn examen gehaald met een goede beoordeling. Bedankt voor jullie medewerking ook namens de bewoonster.