Kattenberg

Extra ruimte nodig tijdens de verhuizing? Gebruik onze opslag!

1 februari 2019

Heeft u extra opslagruimte nodig tijdens uw verhuizing?

Wanneer de nieuwe woning niet op tijd beschikbaar is, of u heeft behoefte aan tijdelijke extra ruimte is containeropslag een passende oplossing. Ook een interne aanpassing aan uw woning is mogelijk een reden om inboedel op te slaan. Wellicht heeft u zelf een ruime schuur of kunt u de spullen onderbrengen bij een kennis in de garage. Toch loont het ook om advies te vragen aan een Erkend Verhuisbedrijf.

Speciale verhuiscontainers voor opslag

Erkende Verhuisbedrijven beschikken over moderne en goed beveiligde opslagloodsen. De opslaglocaties zijn verwarmd en speciaal ingericht om inboedel op te slaan. Door het gebruik van speciale opslagcontainers, voorzien van de benodigde verpakkingsmaterialen, hebben vocht en stof geen kans. Zodoende bent u verzekerd dat uw inboedel na de opslagperiode weer in perfecte staat retour komt.

Wel zo prettig als u na de opslagperiode uw spullen in dezelfde staat retour ontvangt. Nog te vaak kiest men voor opslag in een garage of in een grote schuur met alle gevolgen van dien. Vochtschade, schimmel of ongedierte tasten de meubels aan of er ontstaat schade vanwege meerdere gebruikers of een onbeveiligde toegang. Goedkoop blijkt daarmee uiteindelijk duurkoop te zijn. Daarom geven wij u graag wat meer informatie over containeropslag.

Hoe werkt het?

De speciale verhuiscontainers voor opslag besparen u tijd en geld. Het verhuisbedrijf komt namelijk letterlijk voorrijden met de container op de verhuiswagen. Gediplomeerde verhuizers laden uw inboedel bij u voor de deur. En na de opslagperiode komen zij weer voorrijden en plaatsen de goederen uit de container in uw nieuwe of verbouwde woning. Uw inboedel verblijft dus de gehele opslagperiode in dezelfde container in een beveiligde en verwarmde opslagloods. Wel zo’n fijn idee, toch?

Inboedelverzekering als aandachtspunt bij opslag

Een extra aandachtspunt tijdens de opslagperiode is de verzekering. Door uw eigen verzekeraar een bericht te geven loopt uw inboedelverzekering in de meeste gevallen gewoon door tijdens de opslagperiode. Let op, uw verzekeraar vraagt wel een aantal voorwaarden zoals een beveiligde en verwarmde locatie. Tijdens de opslagperiode bij een Erkende Verhuizer kunt u dus (een deel) van uw inboedelverzekering gewoon overschrijven op het adres van de opslaglocatie, ook nog eens zonder extra kosten.

Conclusie: efficiëntie en gemak

Door gebruik te maken van containers voorkomt u mogelijke schade of vermissing van uw inboedel, meubels of antiek. Bij containeropslag is het namelijk niet nodig uw inboedel onnodig met de hand te verhuizen. Naast gemak is een opslagcontainer ook efficiënt, omdat het uitkomst biedt in tal van situaties. Met containers in verschillende maten is er voor u altijd ruimte op maat. Mocht u vragen hebben of behoefte aan goed advies, neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag.