Gaat u binnenkort verhuizen naar Molenbeek in Nunspeet?

14 juni 2017

Maak gebruik van een Erkend Verhuisbedrijf!

Plan Molenbeek is volop in ontwikkeling aan de noordoostkant van Nunspeet. De schop is in de grond en de bouw van de eerste woningen vordert gestaag. Een nieuwbouwwijk met een dorps karakter gelegen tussen authentieke landweggetjes en omgeven door natuur. Uw droomhuis op de juiste plek.

U voelt zich direct thuis

Wanneer u het juiste huis gevonden heeft, is het belangrijk een aantal zaken te regelen. Uiteraard heeft u met een makelaar contact gehad en wellicht passeert ook een bouwbedrijf de revue. En zodra de woning is opgeleverd wilt u zich zo snel mogelijk thuis voelen. Bij een Erkende Verhuizer voelt u zich direct thuis, want u bent letterlijk verzekerd van een kwalitatieve verhuizing.

  • Uw inboedel verzekerd tot € 100.000,00
  • Kwaliteitsgarantie en altijd een passende oplossing
  • De juiste keurmerken en klimaatneutraal verhuizen
  • Een excellente service van een meedenkend verhuisteam

Onderschat een verhuizing niet

Veel mensen onderschatten het werk wat bij een verhuizing komt kijken. Onder andere het aanvragen van de vrije dagen rondom de verhuizing en het regelen van voldoende hulp. Reden te meer om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Niet alleen ontvangt u alvast 10 gratis verhuisdozen, maar u kunt ook alle wensen bespreken en de verschillende opties naast elkaar zetten.

Mobiele opslagmogelijkheden

Wanneer de nieuwe woning in Molenbeek niet op tijd beschikbaar is of u heeft de huidige woning al verkocht, kunt u behoefte hebben aan een tijdelijke oplossing. Laat uw inboedel opslaan in speciale mobiele opslagcontainers. De containers zijn voorzien van de benodigde verpakkingsmaterialen, de juiste codering en staan in een beveiligde en geconditioneerde opslaglocatie. Zo hebben vocht en stof geen kans en bent u ervan verzekerend dat u uw inboedel na de opslagperiode weer in perfecte staat terugontvangt.

Een verhuizing op rolletjes

Bij een verhuizing moet u aan ‘van alles en nog wat’ denken. Vandaar dat het belangrijk is voor uzelf een planning te maken, met onder andere hoeveel tijd en energie u beschikbaar heeft. Ook is het handig een begroting te maken. De verhuisdag zelf vraagt om specialistisch mensen en materialen, zodat uw verhuizing op rolletjes verloopt. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij nemen u het werk graag uit handen. Vraag vandaag nog een offerte aan via de website of bel ons via 0341 278 078!