Goed voor elkaar!

22 mei 2014

Onder het motto ‘goed voor elkaar’ verzorgt Kattenberg kosteloos het transport van materialen voor de scouts van Scouting Nunspeet naar het aankomende zomerkamp. Dit jaar gaan de scoutingleden een week naar een groot labelterrein genaamd Naaldenveld, bij Zandvoort. Voor de groep van ongeveer vijftien meiden staat een primitieve week met tal van activiteiten voor de boeg. Kattenberg zal de dames hierbij logistiek ondersteunen door het transport van de basisbenodigdheden zoals tenten, kookgerei en de bagage op zich te nemen.

Genoeg reden voor een foto met het Keilerteam van Kattenberg, want door maatschappelijk betrokken te ondernemen weet Kattenberg als geen ander dat iedereen gebaat is bij een gezonde (sociale) omgeving. Vandaar dat Kattenberg ook een actief deelnemer aan de Nunspeetse Keiler is. Sport genereert niet alleen een opvallende betrokkenheid, maar zorgde in dit geval ook voor letterlijke verbroedering. Via de Keiler is het contact tussen Scouting Nunspeet en Kattenberg ontstaan en is besloten om de Keilergedachte breder te trekken dan enkel en alleen een goed voornemen.

Goed voor elkaar is immers het Keilermotto van 2014 en Gert Kattenberg onderstreept dat van harte: “Als logistieke dienstverlener heeft Kattenberg de mogelijkheid om zich maatschappelijk te binden aan de regio. Niet alleen willen wij ons inzetten voor onze omgeving maar wij willen ook een positieve bijdrage leveren aan de samenleving”. Door middel van onder andere diverse vrijwilligersprojecten en steun aan organisaties en initiatieven geeft Kattenberg kleur aan de Vrijwilligers Award die het van de gemeente Nunspeet ontving. Goed voor elkaar dus!