Henry + Gerrit

Henry en Gerrit in het zonnetje tijdens personeelsfeest

5 november 2018

Jubilarissen gehuldigd

Traditiegetrouw huldigt Kattenberg Verhuizingen haar jubilarissen tijdens het jaarlijkse personeelsfeest. Tijdens de bijeenkomst van afgelopen zaterdag in NH Veluwe Sparrenhorst werden Henry Wajer en Gerrit van den Bosch in het zonnetje gezet. Henry is reeds 25 jaar in dienst en Gerrit 12,5 jaar. Beiden zijn verhuizers met niet alleen een grote staat van dienst, maar ook met een specifiek specialisme.

Tijdens de toespraken kwam onder andere naar voren dat Henry een boegbeeld is van Kattenberg Verhuizingen en Gerrit het toonbeeld van dé vriendelijke verhuizer. Henry is als voorman vaak betrokken bij vaste zakelijke opdrachtgevers. Gerrit is op zijn beurt helemaal thuis in het verhuizen van particulieren. Ook hebben zij beiden de nodige ervaring en leiden zij jonge verhuizers op in het bedrijf.

Mooie woorden

Uit handen van Gert Kattenberg ontvingen de jubilarissen een envelop en een speciaal insigne overhandigt voor de bewezen diensten. Ook vanuit de personeelsvereniging waren er mooie woorden voor de jubilerende Henry en Gerrit, uiteraard voorzien van de nodige cadeaus. Als jubilaris bij Kattenberg Verhuizingen is het daarnaast gebruikelijk familie mee te nemen naar het personeelsfeest. De vrouwen van Henry en Gerrit kregen een mooie bos bloemen en ook de kinderen gingen met een leuk geschenk naar huis.

Echt familiebedrijf

Henry en Gerrit voegen zich in een rij van vele jubilarissen, wat veelzeggend is voor de cultuur binnen Kattenberg Verhuizingen. “Het is fantastisch weer twee jubilarissen toe te voegen in onze lijst. Met vijf jubilarissen die al meer dan 25 jaar werkzaam zijn en met achttien actieve jubilarissen van 12,5 jaar in dienst bij ons bedrijf. We kunnen dan ook met recht spreken over een echt familiebedrijf, waar de samenwerking in het werk onlosmakelijk is verbonden met de hechte sfeer op de werkvloer”, aldus een enthousiaste Gert Kattenberg.