Investeren in de toekomst!

14 december 2015

Met een nieuwe Volkswagen Crafter en een Linde heftruck heeft Kattenberg het wagenpark verder uitgebreid. Beide voertuigen werden met enthousiasme op respectievelijk 4 en 11 december 2015 in gebruik.

Gert Kattenberg nam de sleutels van de ‘kleine’ verhuiswagen met genoegen in ontvangst. “De aanschaf van de verhuiswagen verschaft ons meer ruimte in de uitvoering. Het is een investering in bewuste dienstverlening. De klant vraagt steeds meer maatwerk en wij zijn bereid dat te leveren. Door een veelzijdig wagenpark hebben wij op elke logistieke vraag een passend antwoord.”

De gesloten opbouw van de verhuiswagen is wederom van Smartbox: de lichtste gesloten laadbak van Europa. De wensen en eisen met het oog op milieu worden met deze investering meer dan overtroffen:
– Vanwege het hoge laadvermogen bereikt u met een Smartbox tot 40% brandstofbesparing.
– Door het gebruik van duurzame materialen is de Smartbox bijna volledig recyclebaar.
– Vanwege het lagere totaalgewicht van uw voertuig is de slijtage op alle fronten een stuk minder. Onderdelen gaan langer mee.
– Door in de productie volgens standaard afmetingen te werken en alles op maat in te kopen houden wij de hoeveelheid afval zo klein mogelijk.
– Na inzet van een Smartbox kan er meer lading meegenomen worden tijdens een bezorgronde. Daardoor zijn er in veel gevallen zelfs minder voertuigen nodig.

Ook is een Linde heftruck aangeschaft met de capaciteit om containers te handelen. Initiatiefnemer Henk Kattenberg is verguld met de nieuwe aanwinst. “Het handelen van containers in eigen beheer is een voorbode van de toekomst. De ambitie is een containerloods te realiseren om de opslagfaciliteiten en -capaciteiten uit te breiden.”

Net zoals de markt is ook Kattenberg in beweging en investeert het in de (groene) toekomst door de kwaliteit van het wagenpark up-to-date te houden.