lichtgewicht

Investering in milieu en toekomst met lichtgewicht verhuiswagen

3 juli 2018

Kleine verhuiswagen is groot in zijn klasse!

Dinsdag 3 juli 2018 is de nieuwste verhuiswagen afgeleverd door Harbers Trucks. De leverancier die reeds meerdere Volvo Bedrijfswagens heeft geleverd, mocht deze maand een Renault Master toevoegen aan het wagenpark van Mondial Kattenberg Verhuizingen.

De Renault Master zal worden ingezet voor kleine verhuizingen of als aanvulling op grote verhuizingen, waar meerdere wagens voor nodig zijn. Ook kun je met deze kleine verhuiswagen uiteraard op plekken komen, waar een grote verhuiswagen niet van durft te dromen.

De verhuiswagen is voorzien van een lichtgewicht laadbak. Het voordeel van deze lichtgewicht bak wordt zelfs beloond met een Energie InvesteringsAftrek (EIA) regeling. De bak, die wordt geleverd onder de naam Smartbox, is inmiddels de derde in de reeks laadbakken die voldoet aan deze regeling.

Naast de lichtgewicht bak, is de wagen voorzien van een lichtgewicht laad- en losklep. Naast het voordeel dat de klep licht is, kan deze klep doorschuiven tot een hoogte van 1.70 meter. Dat is handig wanneer de goederen aangegeven moeten worden naar één hoog of een bovenverdieping van een woning.

De wagen heeft een terreingewicht van 3500 kg. waardoor het mogelijk is de wagen met een B-rijbewijs te besturen. De wagen voldoet aan de actuele milieu eisen en is voorzien van een 2,3 liter schone Euro-6 dieselmotor. Doordat de wagen en opbouw in alles een “lichtgewicht is” komt het laadvermogen uit op 1000 kg.

Een technisch verhaal voor een mooie verhuiswagen waarmee de vriendelijke verhuizers van Mondial Kattenberg Verhuizingen veel klanten van dienst kunnen zijn.

Heeft u verhuisplannen en wilt u dat uw inboedel met de uiterste zorg, voor zowel uw spulletjes áls het milieu, worden verhuisd? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze verhuisadviseurs, zodat zij uw vragen en wensen kunnen bespreken.