Verhuisfamilie

Kattenberg in actie voor De Verhuisfamilie

17 oktober 2018

Bijzonder tevreden!

Met behulp van Mondial Kattenberg Verhuizingen is de inboedel van een alleenstaande vrouw verhuisd naar een aangepaste seniorenwoning. “Mevrouw was bijzonder tevreden met de zorgvuldige hulp van Mondial Kattenberg Verhuizingen!”

Maatschappelijk betrokken!

Aan het woord is een hulpverlener van Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland. Zij diende namens haar cliënt een aanvraag in bij stichting De Verhuisfamilie. Deze stichting ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar zelf niet het sociale netwerk en de financiële middelen voor hebben om het te regelen. De Verhuisfamilie werkt daarvoor samen met Erkende Verhuizers.

Fijne samenwerking!

Voor deze verhuizing werd speciaal verhuisbedrijf Mondial Kattenberg Verhuizingen benaderd met de vraag om belangeloos mee te werken. De inboedel is bij de gediplomeerde verhuizers van Mondial Kattenberg Verhuizingen in goede handen. En als onderscheiden Zorgverhuizer en specialist in seniorenverhuizingen waren wij aan het juiste adres. In oktober 2018 reed dan ook een verhuiswagen naar de nieuwe woning van mevrouw en werd haar inboedel vakkundig overgebracht naar een rolstoelvriendelijke woning.

Nogmaals chapeau voor de fijne samenwerking en de excellente service!