Kattenberg Verhuizingen B.V. deelnemer in Centrum voor Transport & Logistiek

29 juni 2017

Vakmensen voor de branche behouden

Goederen veilig, vertrouwd en op tijd afleveren bij de klant. Niet alleen met verhuizingen, maar ook met (keuken)meubeldistributie, het vervoer van (bouw)materialen en het transport. Kattenberg Verhuizingen B.V. biedt voldoende mogelijkheden als erkend leerbedrijf en is trots deelnemer in het Centrum voor Transport & Logistiek.

Samen optrekken in het Centrum voor Transport & Logistiek

Ondernemers in de regio zetten de schouders onder de werving & selectie van goed personeel voor de T&L sector. Ploeger Logistics, St. van den Brink, NE Distriservice, Kattenberg Verhuizingen B.V. en Van de Brug Int. Tanktransport hebben hiertoe de vereniging CTL opgericht. Ze pakken gezamenlijk promotie, werving en selectie voor chauffeurs, logistieke medewerkers, teamleiders en planners op en bieden een baangarantie. Landstede en Van Buuren zijn de aangesloten opleiders. De provincie Gelderland draagt eveneens bij om de branche Transport & Logistiek op de Noord-Veluwe te profileren als aantrekkelijke bedrijfstak om in te werken.

Logistieke Tafel

CTL gaat voor een verbeterde samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs en heeft als voornaamste doel het aanjagen van instroom van deelnemers naar werk en opleiding in de sector Transport & Logistiek. Daar hoort ook het bevorderen van zij-instromers (volwassenen die eerder voor een carrière in een andere branche hebben gekozen) bij. Kennis en expertise deelt CTL regionaal in haar Logistieke Tafel Midden-Nederland.

Wil je ook in deze regio leren en werken of zoek je ander werk?
Kijk dan snel op www.vanbuuren.nl of ontmoet ons bij een van de activiteiten/evenementen. Je haalt je diploma’s, rijbewijzen en certificaten bij regionale opleiders. Voor de eerste 50 aanmelders ligt een financiële tegemoetkoming in de opleidingskosten klaar.