Kattenberg Verhuizingen B.V. genomineerd voor TLN Ondernemersprijs 2017

12 oktober 2016

Kattenberg Verhuizingen B.V. genomineerd voor TLN Ondernemersprijs 2017

NUNSPEET: Kattenberg Verhuizingen B.V. is genomineerd voor de TLN Ondernemersprijs 2017 in de categorie ‘Midden’. Nadat de regioconsulent het bericht feestelijk kwam vertellen met een taart, maakte de brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) de finalisten via een persbericht wereldkundig.

Als logistieke dienstverlener onderscheidt Kattenberg Verhuizingen B.V. zich als apotheker onder de vervoerders. Het bedrijf is in te schakelen voor verhuizingen, zowel particulier als zakelijk, alsmede voor allerlei aanvullende dienstverlening. Ook op het gebied van transport heeft de firma wagens met laad- en loskraan, dedicated vervoer en distributiemogelijkheden. Hetgeen de diversiteit van de genomineerde aangeeft. Desalniettemin is het motto in de gehele bedrijfsvoering hetzelfde: ‘het vertrouwen van de klant waarmaken’.

Kattenberg Verhuizingen B.V. heeft in de categorie ‘Midden’ concurrentie van Transport Arie Kreuk B.V. en BKS Logistieke Dienstverlening. Alle finalisten zijn beoordeeld op criteria als leiderschap, beheer van middelen en processen, omgang met medewerkers en klanten en aandacht voor verbeteren en vernieuwen in het bedrijf. Volgens TLN onderscheiden de finalisten zich aantoonbaar op een positieve manier in de mobiliteit, transport en logistiek. De genomineerde bedrijven zijn een voorbeeld voor de branche.

De TLN Ondernemersprijs 2017 wordt op zaterdag 26 november tijdens het TLN Jaarcongres uitgereikt door de voorzitter van de jury: Walther Ploos van Amstel, lector Logistiek aan de HvA. De jury bestaat verder uit Leendert Jan Visser, directeur bij MKB Nederland, en Koos Burgman, directeur bij BOVAG.

Naast ondernemerschap besteedt de jury van de TLN Ondernemersprijs bij haar keuze aandacht aan Activeren, Binden en Creëren (ABC). Een belangrijke rol waarop gestuurd wordt zijn duurzame relaties en unieke innovatiekracht. Gert Kattenberg is trots en vereerd met de nominatie. “Juist het aspect de klant totaal te ontzorgen daar zijn wij al sinds 1904 mee bezig, dat zit ons echt in de genen”, aldus de algemeen directeur.