Met een Erkende Verhuizer naar Waterfront in Harderwijk

8 februari 2018

Waterfront geeft Harderwijk een nieuw gezicht, met 1400 woningen dichtbij het water. De nieuwbouwwoningen zijn er in diverse soorten en maten. Rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrije kavels, appartementen en vrijstaande woningen. Welk woningtype u ook gaat betrekken, met de hulp van een Erkend Verhuisbedrijf zit u in no-time op de juiste plek.

Waarom een Erkend Verhuisbedrijf?

Een Erkende Verhuizer staat voor kwaliteit, een uitgebreide verhuisverzekering en een zekere verhuisgarantie. Want u laat tenslotte niet iedereen uw kostbare inboedel verhuizen. Een Erkende Verhuizer moet voldoen aan verschillende eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Hetgeen u de garantie geeft dat uw spullen altijd in de beste handen zijn.

Voel u direct thuis

Zodra de woning is opgeleverd wilt u zich zo snel mogelijk thuis voelen. En bij een Erkende Verhuizer voelt u zich ook direct thuis, want u bent letterlijk verzekerd van een kwalitatieve verhuizing. Vertrouw uw kostbare eigendommen, toe aan een vertrouwd en professioneel Erkend Verhuisbedrijf. Erkende Verhuizers beschouwen verhuizen namelijk als hun specialisme, het is hun dagelijks werk.

  1. Vriendelijke en gediplomeerde verhuizers
  2. Uitgebreide verzekering tot € 100.000,00
  3. Vrijblijvende offerte en deskundig advies

Goed voorbereid verhuizen naar Waterfront

Bij het verhuizen naar de nieuwe woning komt vaak meer kijken dan men denkt. Om het werk goed te laten verlopen is het verstandig tijdig te beginnen met de voorbereiding. Ook is het handig alvast de verschillende opties en wensen naast elkaar te zetten. Een goede voorbereiding is het halve werk en een praktisch hulpmiddel daarbij is de verhuischecklist.

Veilig en verwarmde opslag

Een veilige en verwarmde opslag voor uw inboedel? Laat uw inboedel opslaan bij een Erkende Verhuizer. Bijvoorbeeld als uw woning in Waterfront niet op tijd beschikbaar is, of als u de huidige woning reeds heeft verkocht. Door de juiste verpakkingsmaterialen, container(s) en codering te gebruiken staat uw inboedel altijd goed opgeslagen. Zo hebben vocht en stof geen kans en bent u ervan verzekerend dat u uw inboedel na de opslagperiode weer in perfecte staat terugontvangt.

Vrijblijvend advies

Het predicaat Erkende Verhuizer en Hofleverancier onderstreept de kwaliteitsnormen die wij nastreven. Door te kiezen voor Kattenberg Verhuizingen weet u zeker dat de juiste aandacht voor uw spullen gewaarborgd is. Voorafgaand aan een verhuizing is een goede voorbereiding en voorlichting belangrijk, onder andere om te weten hoeveel tijd en energie u beschikbaar heeft. Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact op voor advies op maat en krijg 10 verhuisdozen cadeau bij een taxatie aan huis.