jaarvergadering mondial movers 2019

Mondial Jaarvergadering in Nunspeet

13 mei 2019

Van 9 t/m 11 mei 2019 vormde Nunspeet het decor voor de twintigste Mondial Jaarvergadering. We waren trots om gastheer te mogen zijn van deze groep verhuizers. De reden dat een aandeelhouder als gastheer de vergadering mag organiseren, heeft te maken met Mondials Beste Verhuisbedrijf van het jaar. Die winnaar mag twee jaar na het winnen als gastheer de collega’s ontvangen. Omdat Mondial Kattenberg Verhuizingen in 2017 deze Award won, waren wij gastheer.

De gasten genoten van de unieke Veluwse locaties waar de vergadering de diverse onderdelen had belegd. Zo was de thuisbasis bij NH Veluwe Sparrenhorst, de Jaarvergadering in Conferentie Centrum Mennorode en het vrijdagavond diner in ’t Koetshuis Hulshorst.

Naast de reguliere onderwerpen die tijdens een vergadering worden behandeld mochten we enkele gastsprekers welkom heten: zo hielden Anton Vis (Organisatie Erkende Verhuizers) en Mariëlle van der Keur (Codekamer Erkende Verhuizers) een boeiende duo presentatie. Fenna Grijpma gaf haar uitleg bij en onthulde de Kunstverhuisdoos en het blijvende geschenk voor de winnaar Award Mondials Beste Verhuisbedrijf van het Jaar. De jury gaf bij monde van Leo van der Post enige uitleg over de Award en de speciale gast van de vergadering was voormalig burgemeester van Nunspeet, Dick van Hemmen. Hij overhandigde de Award aan Mondial Van der Velde ’t Veentje, waardoor Robert en Michelle Medenblik de Jaarvergadering in 2021 in Den Haag mogen organiseren.

Alles werd op de gevoelige plaat vastgelegd door Lizanne Coumou van Storytime Media waardoor we de herinneringen kunnen delen en bekijken.

Uiteraard mocht een wandeling, die de Hofleverancier had georganiseerd door de Kroondomeinen Het Loo niet ontbreken. De gasten kijken terug op een goed weekend waarbij Nunspeet, als parel van de Veluwe met haar schitterende Natuur en rust, bijzonder werd gewaardeerd.