overhandiging check

Mondial Kattenberg Verhuizingen geeft gift aan goed doel

21 december 2018

Eindejaarsgift voor St. Kukeluusjes van Corné

NUNSPEET – Mondial Kattenberg Verhuizingen heeft een cheque van 500 euro overhandigd aan Stichting Kukeluusjes van Corné. Al zo’n tien jaar maakt het verhuisbedrijf een eindejaarskaart in eigen beheer wat een financiële besparing oplevert. Traditioneel gaat het vrijgemaakte geld als gift naar een goed doel. Voor 2018 is gekozen de gift, in de vorm van een cheque, te overhandigen aan  Erwin de Groot van Stichting Kukeluusjes van Corné.

Stichting Kukeluusjes van Corné

Mondial Kattenberg Verhuizingen wil goede doelen, zoals Stichting Kukeluusjes van Corné, graag onder de aandacht brengen. Zij moeten het hebben van giften en donaties waardoor alle (redactionele) aandacht van belang is. Stichting Kukeluusjes van Corné bezorgt kinderen een moment van blijdschap. Het doel is om zo veel mogelijk kinderen die het (door ziekte) moeilijk hebben, al is het maar voor even, vrolijk en blij te laten zijn. Voor de inhoud van de activiteiten van Stichting Kukeluusjes van Corné verwijzen wij graag naar de website: skvc.nl.

Maatschappelijk betrokken onderneming

Als maatschappelijk betrokken onderneming ondersteunt Mondial Kattenberg Verhuizingen meerdere lokale goede doelen. Voor Tourclub De Volharding stelt het verhuisbedrijf een zeecontainer ter beschikking voor de opslag van hun materialen. Tevens doneert de organisatie onder andere oude verhuisdozen aan diverse vrijwilligersorganisaties voor het vervoeren van voedselpakketten naar het buitenland. Het hergebruiken van de verhuisdozen heeft op deze manier een bijzondere maatschappelijke bijdrage.

Doorkijk naar de nieuwbouw

De eindejaarskaart van Mondial Kattenberg Verhuizingen is alvast een doorkijk naar de nieuwbouw. Op de voorkant staat een impressie van het nieuw te bouwen bedrijfspand. De eerste fase, de bouw van een containerhal, gaat volgens planning van start in de derde week van januari 2019. Het verhuisbedrijf maakt met de nieuwbouw grote stappen in de logistieke sector. De containerhal is goed voor pakweg 400 zeecontainers voor op- en overslag van (verhuis)goederen. Mondial Kattenberg Verhuizingen is daarmee een van de grootste logistieke dienstverlener in de regio Midden-Nederland.