zakelijk

Mondial Kattenberg Verhuizingen: Gespecialiseerd in projectverhuizingen!

11 oktober 2018

Keurmerk Erkende Projectverhuizer kroon op het werk!

Als Erkende Verhuizers zijn wij ruim ervaren in het organiseren van project- en kantoorverhuizingen. Daarom hebben wij ons afgelopen zomer aangemeld als Erkende Projectverhuizer (EPV). Het keurmerk EPV is net als Erkende Verhuizers een branchekeurmerk. Erkende Projectverhuizer is het toonaangevende keurmerk voor verhuizers op de zakelijk verhuismarkt. De eisen van branchekeurmerk EPV zijn voornamelijk gericht op kwaliteitsaspecten, vanuit de belangen van de klant.

Om voor het keurmerk in aanmerking te komen, is het nodig een verzoek in te dienen. Vervolgens vindt een auditcontrole plaats op basis van het Reglement Keurmerk EPV 2018. Het totale traject heeft drie maanden in beslag genomen en is met algehele goedkeuring doorlopen. Met trots is Mondial Kattenberg Verhuizingen toegetreden tot het keurmerk van Erkende Project Verhuizers (EPV). Met het keurmerk zijn onze klanten verzekerd van de hoogste kwaliteitsgarantie ten aanzien van alles wat te maken heeft met een projectverhuizing. Van een gedegen voorbereiding, uitmuntende service tot de juiste vorm van nazorg.

Zakelijk verhuizen zonder zorgen

Een Erkende Project Verhuizer is er alles aan gelegen om de verhuizing zo voorspoedig te laten verlopen en de voorwaarden te scheppen voor een efficiënte start op de nieuwe locatie. Een verhuizer met het keurmerk Erkende Projectverhuizer voert alle werkzaamheden uit overeenkomstig de in het keurmerk omschreven eisen op het gebied van:

  • Kwaliteit
  • Zekerheid
  • Veiligheid
  • Milieu
  • Gezondheid
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap

Of het nu gaat om een kleine bedrijfsverhuizing, een complexe, grootschalige en risicovolle projectverhuizing of een verhuizing in de zorg, die veel geduld, tact en persoonlijke aandacht vraagt. Bij Mondial Kattenberg Verhuizingen bent u als Gespecialiseerd Zorgverhuizer en Erkend Projectverhuizer aan het juiste adres.