WZU

Mondial Kattenberg Verhuizingen sponsort auto WZU Veluwe

20 december 2018

Nieuwe bestelauto voor WZU Veluwe

NUNSPEET – Mondial Kattenberg Verhuizingen is een van de sponsoren van een bestelauto voor de WZU Veluwe. Jolien Keppel, projectmedewerker van WZU Veluwe, kwam speciaal langs met de sponsorauto en overhandigde het certificaat van deelname aan Gert Kattenberg. De bestelauto is door sponsoren beschikbaar gesteld voor de facilitaire medewerkers van WZU Veluwe. Zij kunnen met de auto makkelijker heen en weer rijden tussen de locaties en hun werkzaamheden verrichten.

Maatschappelijk betrokken verhuizer

Voor de WZU Veluwe heeft Mondial Kattenberg Verhuizingen het afgelopen jaar de verhuizing van woonzorgcentrum het Nieuwe Feithenhof met succes verzorgd. De zorglocatie was verouderd en is helemaal verbouwd. Mondial Kattenberg Verhuizingen heeft de inboedels van de bewoners en de overige inventaris overgebracht naar de tijdelijke huisvesting en een deel in opslag genomen. Na afloop van de verbouwing is alles weer netjes op de juiste plaats gezet in het vernieuwde woonzorgcentrum in Elburg.

Sponsoring logistieke auto

De keuze een auto te sponsoren voor logistieke werkzaamheden ligt geheel in de lijn van Mondial Kattenberg Verhuizingen. Als allround verhuisbedrijf weten zij als geen ander wat er komt kijken op het gebied van facilitaire werkzaamheden. Gert Kattenberg: “Wij verzorgen allerlei aanvullende dienstverlening bij verhuizingen. Van het ophangen van schilderijen tot het aansluiten van elektronica. Wij weten dus hoe belangrijk het is een bestelauto te hebben voor de werkzaamheden. Bovendien dragen wij het zorgsegment een warm hart toe als een onderscheiden Zorgverhuizer”.