Mondial Kattenberg Verhuizingen verkozen tot Beste Verhuisbedrijf 2017!

15 mei 2017

Mondial Kattenberg Verhuizingen verkozen tot Beste Verhuisbedrijf 2017!

Op de jaarvergadering van Mondial Movers is Mondial Kattenberg Verhuizingen uitgeroepen tot verhuisbedrijf van het jaar 2017. Tijdens de uitreiking op Slot Loevestein werd het bedrijf geroemd om de kwaliteiten van het bedrijf, beoordeeld door en op advies van WIMMER Quality Management (WQM). Daarnaast zijn de prestaties en de inzet van de medewerkers (met de hoogste waardering voor vriendelijkheid van het verhuisteam) van doorslaggevend belang.

De titel verhuisbedrijf van het jaar is gebaseerd op de behaalde resultaten in de enquêtes onder de zakelijke en particuliere klanten. In het kwaliteitssysteem van Mondial Kattenberg Verhuizingen worden alle klanttevredenheidsonderzoeken besproken in een wekelijks overleg. Er is actieve sturing op de verbeterpunten en met een rubriek referenties (verhuisverhalen) delen klanten hun ervaringen.

Verder speelt mee het aantal medewerkers dat opleidingen volgt zoals: VCA, Zorgverhuizer en Handyman. Als laatste gaat het om de totale uitstraling van de organisatie, de aandacht voor de medewerkers en de presentatie van het bedrijf.

Gert Kattenberg en Wim Verdouw kregen de Award uit handen van de directeur van Mondial Movers, de heer Tom Stuij, en waren zichtbaar verrast en vereerd. Ook de collega verhuizers gaven aan dat Mondial Kattenberg Verhuizingen een belangrijke toegevoegde waarde levert aan het samenwerkingsverband. “Naast het winnen van de TLN Ondernemersprijs geeft de Award Beste Verhuisbedrijf nog meer glans aan het jaar 2017. Het is bijzonder om de waardering van de klanten en collega’s te krijgen”, aldus directeur Gert Kattenberg.