Mondial Kattenberg Verhuizingen verwelkomt nieuwe zilveren jubilaris

9 november 2013

Zaterdag 9 november 2013 organiseerde Mondial Kattenberg Verhuizingen haar jaarlijkse personeelsfeest. Sinds enkele jaren is deze feestavond het podium om jubilarissen in het zonnetje te zetten.

Dit jaar werd de heer Lammert Bouw (links op de foto) in het zonnetjes gezet. Op 17 oktober 2013 was het 25 jaar geleden dat Lammert in dienst trad. Reden voor directeur Gert Kattenberg om Lammert de zilveren TLN insigne op te spelden en de Oorkonde te overhandigen.

Lammert Bouw was in de jaren zeventig ook al werkzaam bij Expeditie Kattenberg. Begonnen als assistent verhuizer en bijrijder, haalde Lammert na verloop van tijd zijn rijbewijs en ging daarmee ook transport werkzaamheden verrichten. Eind jaren zeventig vond Lammert het tijd voor een uitstapje en ging bij andere bedrijven werken als chauffeur.
Eind jaren tachtig kwam Lammert weer in contact met Kattenberg, die inmiddels haar naam had omgedoopt tot Kattenberg Verhuizingen. Dit resulteerde in een nieuw overeenkomst die 17 oktober 1988 begon.

Aangesteld als chauffeur-verhuizer verrichtte Lammert ook werkzaamheden in de (keuken) meubeldistributie en soms transport werkzaamheden voor vaste klanten. Maar, Lammert is het liefst met zijn team op pad om particuliere klanten te verhuizen naar hun nieuwe woning.

Mondial Kattenberg Verhuizingen kent vele jubilarissen in haar personeelsbestand. De lijst wordt aangevoerd door de koperen jubilarissen. Lammert is het derde personeelslid, in actieve dienst, die de zilveren insigne in ontvangst mag nemen. Daarmee is Lammert de oudste medewerker met een 25 jarig dienstverband.

Verhuizen is een hele klus

“Er valt een pak van uw schouders als u een toonaangevende en betrouwbare verhuizer inschakelt. Mondial Kattenberg Verhuizingen zorgt ervoor dat u aan de klus niet zo zwaar tilt en dat uw verhuizing altijd probleemloos verloopt”, aldus de jubilaris Lammert Bouw.

Ook voor uw wensen hebben wij dé oplossing. Van pianoverhuizing tot complete verhuizing en van opslagmogelijkheden tot internationaal verhuizen. Van het vakkundig inpakken van de verhuisdozen tot het afhalen van de lampen. U bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn snel, stipt en betrouwbaar. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw eisen en wensen. Wij zijn flexibel ook wat betreft de prijs. Van te voren wordt alles met u doorgesproken. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Of het nu gaat om een antieke spiegel of uw garderobe, onze professionele verhuizers gaan met de grootst mogelijk zorg met u en uw inboedel om. Laat u verrassen door onze ongekende service en neem contact met ons op. Voor adres en contact gegevens verwijzen we naar www.kattenberg.nl