Jan met collega's op de foto

Na bijna 27 jaar trouwe dienst gaat Jan met pensioen

24 mei 2024

Jan is begonnen als loodsmedewerker en assistent-verhuizer in 1997 (toen we nog met guldens betaalden in Nederland). Daarna verhuizer en voorman inboedelverhuizer. Meubelreparatie, zorgverhuizer, servicemedewerker en handyman, Jan heeft het allemaal mogen leren en doen.

Geen vrachtwagen, wel veel ervaring

Een vrachtwagenrijbewijs heeft Jan nooit gehaald. “Ik ben verhuizer, geen vrachtwagenchauffeur.” Hij had wel lang een vaste vrachtwagen, maar die werd dan bestuurd door zijn vaste collega’s. Het laden heeft hij nooit plezier aan beleefd. Hij is meer een “man voor binnen”. Het inpakken, verpakken en demonteren passen beter bij hem!

Onvergetelijke ervaringen

Wanneer Jan gevraagd wordt: “Wat was het gekste dat je bij een verhuizing hebt meegemaakt?” antwoordt Jan met een glimlach: “Beroepsgeheim.”

Wat drijft Jan?

Wat heeft hem al die jaren gedreven om elke ochtend naar zijn werk te gaan? De saamhorigheid en de samenwerking met collega’s en de drive om de klant te helpen. De meeste Nederlanders zijn geen goede verhuizers, en wat is er nu mooier dan dat voor ze te mogen doen?
En dat is voor Jan misschien wel de kern. Het is fijn om mensen te helpen. Mensen te “ontzorgen”. Maar daarnaast ook om onze eigen club verhuizers op te leiden. Om het vak van verhuizer in Nederland te behouden. Mondial Kattenberg Verhuizingen sinds 1904, Jan sinds 1997.

Nu mag Jan met pensioen. Jan gaat van zijn rust genieten. We willen hem ontzettend bedanken voor zijn inzet, zijn kritische blik en voor al die jaren dat hij zich voor onze organisatie heeft ingezet!

Jan, bedankt man!