shirts AZVN

Nieuwe shirts voor zaalvoetbalteam

28 augustus 2019

Kattenberg Verhuizingen sponsort nieuwe tenues AZVN

NUNSPEET – De Algemene Zaalvoetbalvereniging Nunspeet (AZVN) is weer voorzien van nieuwe tenues door haar sponsoren. Het periodiek vernieuwen van de kleding is onderdeel van de sponsoring en uiteraard hoort daar ook een fotomoment bij. Kattenberg Verhuizingen is sinds het seizoen 1997/1998 onafgebroken sponsor van het eerste elftal, waardoor het logo van het familiebedrijf al meer dan 20 jaar op de shirts van AZVN-1 prijkt.

Tweede klasse

Afgelopen seizoen werd het eerste team van de Nunspeetse Zaalvoetbalvereniging AZVN kampioen in de derde klasse van de KNVB. Zowel spelers, coach alsook de sponsor van AZVN 1 / Kattenberg Verhuizingen waren blij met het behaalde resultaat. Na vijf jaar heeft de vereniging weer een kampioenschap te pakken en promoveert het eerste elftal naar de tweede klasse. En met de nieuwe tenues lukt het vast om goed voor de dag te komen.

Maatschappelijk betrokken

Als maatschappelijk betrokken ondernemer ondersteunt Kattenberg Verhuizingen meerdere sportverenigingen en -evenementen. Op de juiste manier sporten is goed voor het lichaam en ook voor de ontspanning. Sporten in verenigingsverband levert bovendien ook nog eens de nodige sociale contacten op. En als ondernemer sponsort men daardoor niet zomaar een bal of shirt maar staat men zodoende middenin de (lokale) maatschappij.