Nieuwe verhuiswagen: een investering in milieu!

1 juni 2015

Bij een Erkende Verhuizer annex Logistieke diensverlener tref je verschillende verhuiswagens met uiteenlopende afmeting. Variërend met een bestelwagen met een inhoud van 1 m³ tot een grote verhuis combinatie met een inhoud van 95 m³ (verhuis)goederen.

Met enige regelmaat worden de oude(re) vervoersmiddelen vervangen voor nieuwe. En welke afmeting of volume de wagen ook heeft, één ding blijft hetzelfde. Namelijk, dat bij iedere investering wordt gekeken naar de belasting voor milieu en maatschappij.

Het is dan ook een vanzelfsprekenheid dat nieuwe vervoersmiddelen zijn voorzien van de schoonst mogelijk motor, die in de catergorie Euro 6 valt. De nieuwe Volkwagen Crafter voldoet aan deze eisen. Maar, wat van deze verhuiswagen zo mooi is: ook de laadbak is een investering in milieu.

De lichtgewicht gesloten Smartbox is de lichtste gesloten laadbak van Europa. De wensen en eisen met het oog op milieu worden met deze investering meer dan overtroffen:

  • Vanwege het hoge laadvermogen bereikt u met een Smartbox tot 40% brandstofbesparing.
  • Door het gebruik van duurzame materialen is de Smartbox bijna volledig recyclebaar.
  • Vanwege het lagere totaalgewicht van uw voertuig is de slijtage op alle fronten een stuk minder. Onderdelen gaan langer mee.
  • Door in de productie volgens standaard afmetingen te werken en alles op maat in te kopen houden wij de hoeveelheid afval zo klein mogelijk.
  • Na inzet van een Smartbox kan er meer lading meegenomen worden tijdens een bezorgronde. Daardoor zijn er in veel gevallen zelfs minder voertuigen nodig.

Als u voor milieu en kwaliteit gaat, dan kiest u voor Kattenberg: een Erkende Verhuizer, Onderscheiden Zorgverhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer, die lid is van een goed samenwerkingsverband en werkt volgens ISO 9001, 14001 en OHSAS 18001 eisen. Niets voor niets zijn wij sinds 1904 specialist in verhuizen en distributie. Met uitsluitend VCA gecertificeerde medewerkers is onze unieke werkwijze al meer dan 110 jaar gegarandeerd veilig en vertrouwd!

Vrijdag 29 mei 2015 werd de nieuwe Volkswagen Crafter afgeleverd. De trotse verkoper, de heer Kees-Peter Stoffelsen, overhandigde de sleutel aan Operationeel Manager Henk Kattenberg. Enkele indrukken van wagen zijn in groter formaat te bewonderen op onze facebook pagina.