Volvo FM

Nieuwe Volvo FM met webtrailer + kooiaap

19 oktober 2018

Nieuwe trekker met oplegger en kooiaap!

Sinds medio oktober zijn wij een mooie aanwinst in ons wagenpark rijker. Een splinternieuwe Volvo FM trekker met webtrailer en kooiaap voor het vervoeren van allerlei (bouw)materialen. Als specialist op het gebied van bouwmaterialenvervoer kunnen wij de klant nu nog meer capaciteit bieden. Door de inzet van ons gevarieerd wagenpark kunnen wij bouwmaterialen exact op de gewenste plaats neerzetten, ook als er op locatie geen bouwkraan aanwezig is.

Vervoer op maat

Voor het vervoer van bouwmaterialen hebben wij een speciaal wagenpark. Onder andere trekkers met opleggers, gesloten bakwagens met laadklep en citytrailers voor het korte en krappe werk. Ook bezit Mondial Kattenberg Verhuizingen schuifzeilopleggers met meeneemheftrucks die bouwmaterialen op iedere gewenste plek kunnen lossen. Door de meeneemheftruck is onze chauffeur zeer wendbaar en kunnen wij alle voorkomende materialen vervoeren van grondstoffen, hout, steen of staalconstructie.

Veilig en milieuvriendelijk

De Volvo FM-veiligheidscabine biedt een uiterst comfortabele en veilige werkplek. Niet alleen om te rijden maar ook om te rusten en te slapen. Naast de investering in veilighied hebben wij bij deze uitbreiding van het wagenpark ook gekeken naar de belasting voor milieu en maatschappij. Het is voor ons een vanzelfsprekenheid dat nieuwe vervoersmiddelen zijn voorzien van de schoonst mogelijk motor, de catergorie Euro 6. De nieuwe Volvo voldoet aan deze eisen. Door het opstellen van de Euro 6 emissienorm is de bovengrens voor de uitstoot van stikstofoxide (NOx) en deeltjes met respectievelijk 80% en 50% verlaagd ten opzichte van de Euro 5 emissienorm.