_MER9627

Presentatie aan toekomstig facilitair managers

12 december 2018

Presentatie aan studenten Landstede

NUNSPEET – Een groep van 22 tweedejaars studenten van Landstede is vandaag op werkbezoek geweest bij het hoofdkantoor van Mondial Kattenberg Verhuizingen. De studenten uit Zwolle volgen de opleiding tot Facilitair Leidinggevende en kregen een inkijkje in het reilen en zeilen van het verhuisbedrijf. Als studenten Facilitair Managers zijn zij wellicht de klanten van de toekomst voor Mondial Kattenberg Verhuizingen.

Vlekkenplan

In de opleiding krijgen de studenten theorievragen over het maken van bijvoorbeeld een vlekkenplan. Een vlekkenplan is de vertaling van de plattegrond naar de inrichting. Het beschrijft de indeling van mensen en middelen in bepaalde ruimtes. Bij zakelijke verhuizingen werkt Mondial Kattenberg Verhuizingen ook met een vlekkenplan. De kantine, waar de presentatie werd gegeven, is het ultieme platform om de theorielessen van de studenten te koppelen aan ervaringen uit de praktijk.

Raakvlakken

Naast het vlekkenplan zijn er veel raakvlakken tussen de opleiding Facilitair Leidinggevende en zakelijke verhuizingen. Volgens de opleiding zorgt een Facilitair Manager voor een prettige omgeving, waar anderen veilig en zorgeloos kunnen werken of verblijven. Hetgeen naadloos aansluit bij het motto van Mondial Kattenberg Verhuizingen: namelijk klanten in de breedst mogelijke zin te faciliteren en te ontzorgen.