Slimme inpaktips om kleding te verhuizen

13 november 2017

Hoe verhuis ik mijn (hang)kleding?

Het inpakken van de (hang)kleding geschiedt vaak op het allerlaatste moment. Vaak wilt u nog wat kleding achter de hand houden of geeft u voorrang aan het overbrengen van de grote stukken. Toch is het verhuizen van kleding een fluitje van een cent. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe u alle spullen ingepakt en weer uitgepakt gaat krijgen. Met onze ervaring is het inpakken van (hang)kleding kinderspel. Er zijn een hoop trucjes waarmee u het proces een stuk slimmer kunt aanpakken. Wij hebben een aantal tips voor u verzameld, zodat het inpakken van kleding zo gepiept is!

Gemakkelijk en snel kleding verhuizen

Waarom alle kleding in koffers pakken of in vuilniszakken versjouwen, als het ook veel makkelijker kan? Met een kledingbox kunt u de kledingstukken hangend bij elkaar houden. Zo kunt u de kleding op de hangertjes laten en direct vanuit de kledingkast in de garderobebox pakken. In het nieuwe huis hangt u de kleding met hetzelfde gemak weer in de kast. Onze eerste tip is via een Erkend Verhuisbedrijf garderobeboxen aan te schaffen, zodat uw kleding hangend en kreukvrij verhuisd. Wel zo verstandig!

Legkleding en beddengoed verpakken

Pak geen kleding of beddengoed in vuilniszakken. Het blijkt kostbare vuilnis te zijn, wanneer per ongeluk de verkeerde vuilniszakken in de container verdwijnen. Een goedwillende verhuishulp komt u dan alsnog duur te staan. Ons advies is uw legkleding en beddengoed in verhuisdozen te verpakken. U kunt de inhoud op de doos schrijven of labelen met een apart etiket. Zo zorgt u ervoor dat het beddengoed en de legkleding gemakkelijk en zorgvuldig op de juiste locatie terecht komt.

Kleding inzamelen via het verhuisbedrijf

Een verhuizing is een goed moment selectief de kledingkast te sorteren en op te ruimen. En wat te doen met uw oude kleding of meubilair? Bij Erkende Verhuisbedrijven is het mogelijk overtollige kleding en meubilair mee te geven. Zij hebben vaak contacten met goede doelen, zoals het Leger des Heils of met een kringloop. Vanuit het oogpunt van sociaal en maatschappelijk betrokken ondernemen bent u ervan verzekerd dat ook uw oude spullen een nieuwe thuis krijgen.