Verhuisdozen voor Actie Hulpgoederen Irak

26 november 2015

Actie Hulpgoederen Irak

Ingezonden door: Martin ten Caat

De situatie in het Midden-Oosten is al enkele jaren erg zorgwekkend door een reeks van volksopstanden. De gevolgen van de daaruit voortvloeiende gewapende conflicten zijn immens. Miljoenen mensen zijn van haard en huis verdreven, op de vlucht voor het geweld.

De nood in Irak is daardoor groot. Daarom is in 2014 en 2015 besloten samen een of meerdere vrachtwagens vol kleding en speelgoed naar Irak te sturen. Dankzij Kattenberg Verhuizingen zijn de ingezamelde hulpgoederen veilig opgeslagen en klaargemaakt voor transport.

Tevens is voor het transport door Kattenberg Verhuizingen een groot aantal dozen beschikbaar gesteld voor het vervoer van de goederen. Deze goederen zijn in Noord Irak verspreid onder vluchtelingen rondom Erbil en Duhok. Ook dit jaar is de werkgoep Hulp Irak een actie opgestart om een transport met persoonlijke verzorgingsmiddelen naar Irak te krijgen. En ook hieraan heeft Kattenberg Verhuizingen zijn steentje bijgedragen door het wederom beschikbaar stellen van 300 verhuisdozen. Waarvoor onze dank!