Verhuisfamilie valt in de prijzen!

9 december 2014

Mondial Movers wint MDH vrijwilligersprijs 2014

Mondial Movers heeft in de categorie Bedrijven de Meer Dan Handen Vrijwilligersprijs 2014 gewonnen!

Uit 690 inzendingen zijn er 28 genomineerd om voor een van de vrijwilligersprijzen in aanmerking te komen.

In de categorie bedrijven waren er 6 nominaties en uiteindelijk bleek dat Mondial Movers, voor haar initiatief De Verhuisfamilie de fel begeerde vrijwilligersprijs in ontvangst mocht nemen.

Allereerst bevestigde de voorzitter van de jury, mevrouw Annemarie Jorritsma, dat de Jury om een uitstekende reden voor Mondial Movers met De Verhuisfamilie had gekozen. “Het is geen heel groot bedrijf of heel rijk bedrijf, maar een bedrijf van hardwerkende mensen die dan ook nog iets met hun eigen specialisme doen voor een doelgroep die normaal een verhuizing helemaal niet kan betalen”

Staatssecretaris van Rijn mocht vlak voor de bekendmaking dat Mondial Movers de vrijwilligersprijs 2014 had gewonnen het juryrapport voorlezen. Natuurlijk moest de spanning in de zaal worden opgevoerd.

Uit het juryrapport:
“De jury is unaniem in haar oordeel dat het winnende bedrijf een inspirerende en overtuigende winnaar is. Het bedrijf werkt uitstekend samen met vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties en de activiteiten zijn daardoor goed overdraagbaar.

Met het onderbrengen van de activiteiten in een eigen stichting laat het bedrijf zien dat het initiatief geen eenmalige actie is.

De winnaar toont aan dat je geen groot bedrijf hoeft te zijn om zelfstandig een goed doel te ondersteun dat verbonden is aan de core-business van je bedrijf.

De medewerkers worden nauw betrokken en voelen zich zo mede-verantwoordelijk voor “hun”goede doel. Zelfs familieleden worden enthousiast gemaakt om mee te werken als vrijwilliger.

De jury kent weinig voorbeelden van MKB-bedrijven in Nederland die op zo’n bijzondere manier maatschappelijk betrokken ondernemen.

Voor meer info klik hier naar de site vrijwilligersprijzen 2014