Vijf tips voor uw verhuizing!

8 januari 2016

Vijf tips voor uw verhuizing!

Staat er binnenkort een verhuizing voor de deur? Met onze top 5 aan handige verhuistips loopt uw verhuizing op rolletjes.

1. Wat is een verhuizing zonder koffie?

Op nummer 5 staat het koffiezetapparaat. Stop het apparaat niet zomaar in de eerste de beste verhuisdoos. Want de koffie komt tijdens de verhuizing het beste tot zijn recht als het nog warm en beschikbaar is. Met de nodige cafeïne geeft u de verhuizing vleugels.

2. Voorkom een waterballet

Is het ontwateren van de wasmachine nodig? Ja, zeker. Wanneer u de wasmachine niet laat leeglopen, kan hij zomaar leeglopen tijdens het verplaatsen. Vergeten? Vraag het aan de verhuizers voordat uw natte voeten heeft. Verhuistip nummer 4 voorkomt een waterballet op het verkeerde moment.

3. Geblokkeerde doorgangen

Tip nummer 3 is vanzelfsprekend, doch veel voorkomend. Uw huis staat op de dag van de verhuizing vol met dozen. Helemaal zelf ingepakt en klaar om in de verhuiswagen geladen te worden. In al uw ijver bent u vergeten de dozen op een goede plek neer te zetten en blokkeert u per ongeluk de doorgangen. Plaats de dozen op een logische plaats zodat u voldoende beweegruimte overhoudt.

4.Geen parkeerplaats vrijhouden

De verhuiswagen moet ergens staan, maar wel het liefst voor het huis. Zorg zowel bij uw oude woning als bij het nieuwe huis voor voldoende parkeerruimte. Geloof ons, het is niet voor niets de nummer 2. Onze verhuizers zijn gezonde, sterke mannen die de nodige kilometers maken, maar wel met de grootst mogelijke efficiëntie .

5. Algehele onderschatting

Veel mensen onderschatten het werk wat bij een verhuizing komt kijken. En daarom is dit de absolute nummer 1. Bedenk ook hoeveel vrije dagen u nodig heeft rondom de verhuizing en het regelen van zaken. Onze gouden tip: Laat u volledig ontzorgen door een Erkende Verhuizer. Wij nemen u het werk graag uit handen.