Bedrijfsverhuizer

Waarom kiezen voor een professionele bedrijfsverhuizer?

25 oktober 2018

Gaat u zakelijk verhuizen?

Of bent u van plan binnenkort van kantoor of werkplek te wisselen? Bij een verplaatsing van inventaris is het altijd handig om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. En om u de weg te wijzen in het bonte landschap van verhuisdienstverleners is er een branchekeurmerk in het leven geroepen om dé specialisten in het verhuizen van kantoren, scholen, bedrijven en (zorg)instellingen te onderscheiden. Het branchekeurmerk voor dé specialisten in projectverhuizingen is Erkend Projectverhuizer.

Erkend Projectverhuizer

Een verhuisbedrijf met het keurmerk Erkend Projectverhuizer is gespecialiseerd in het verhuizen van kantoren, scholen, bedrijven en (zorg)instellingen. Zij bieden u de garantie van een professionele aanpak en verzekeren u te allen tijde van een excellente service. Zo komt bij een onverhoopte calamiteit een ander verhuisbedrijf de klus klaren. Ook ten aanzien van schade bent u verzekerd van een goede afhandeling. Kortom: Bij een Erkend Projectverhuizer is uw zakelijke verhuizing in de allerbeste handen. Zij bezitten de benodigde materialen, de specialistische kennis en dé expertise op het gebied van kantoorverhuizingen.

Waar voor uw geld

Het keurmerk Erkend Projectverhuizer is speciaal voor u als klant ontwikkelt en biedt u ‘waar voor uw geld’ ten aanzien van alles wat te maken heeft met de verhuizing. Van een servicegerichte en klantvriendelijke benadering tot het onder andere bieden van nazorg met professionele handymanservice. Een Erkend Projectverhuizer biedt u alle diensten die u mag verwachten van een bedrijfsverhuizing. De logistiek bij een bedrijfsverhuizing is namelijk gecompliceerder en de economische belangen –uw belangen– zijn groter. Een Erkend Projectverhuizer neemt u daarom alle zorg uit handen, waardoor u de aandacht kunt blijven vestigen op uw corebusiness. Een Erkende Projectverhuizer is er bovendien alles aan gelegen de verhuizing zo voorspoedig te laten verlopen en voorwaarden te scheppen voor een efficiënte start op de nieuwe locatie.

Verhuizen zonder zorgen

Als u streeft naar een zorgeloze overgang van de bestaande naar de nieuwe locatie dan is een goede organisatie met een doordachte planning van het grootste belang. Een Erkende Projectverhuizer regelt de verplaatsing betrouwbaar en volgens een doordacht plan van aanpak. Een zakelijke verhuizing vindt namelijk altijd plaats onder tijdsdruk. Stilstand van een bedrijf betekent inkomstenderving en door gebruik te maken van een professioneel verhuisbedrijf bent u verzekerd van succes. Een Erkende Projectverhuizer is snel, stipt en betrouwbaar. Daarnaast voert een Erkende Projectverhuizer alle werkzaamheden uit volgens hoge eisen van kwaliteit, zekerheid, veiligheid, milieu, gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Wat kost een bedrijfsverhuizing?

Voor een compleet overzicht van de kosten vraagt u het beste een vrijblijvende offerte aan. De prijzen voor bedrijfsverhuizingen verschillen namelijk behoorlijk vanwege de verschillende aard van de werkzaamheden. Ook de hoeveelheid aan inventaris is bepalend voor de juiste verhuisprijs. Voor een volledig inzicht in uw kosten vraagt u daarom het best persoonlijk advies aan de verhuisadviseur. Zij komen bij u op locatie en bespreken de wensen en mogelijkheden, geheel zonder kosten en verplichtingen.