Twee verhuizers in de bakwagen MM

Wat kun je van een verhuizing verwachten?

28 juni 2019

Wat komt er allemaal kijken bij een verhuizing? Een veel gestelde vraag en daarom helpen wij je graag met de juiste informatie over wat je kunt verwachten bij een verhuizing. Hier lees je alles over verhuizen: van het aanvragen van een vrijblijvende offerte tot het ophalen van de lege verhuisdozen na afloop van de verhuizing.

Een goede voorbereiding
De eerste stap in een goede voorbereiding is een vrijblijvende offerte aanvragen. Zodoende kun je aan de verhuisadviseur vragen stellen en jouw specifieke wensen aangeven. Het is bijvoorbeeld mogelijk de verhuizing compleet te laten verzorgen, maar je kunt er ook voor kiezen een aantal grote items te laten verhuizen. Elke variant is mogelijk en bespreekbaar. En daarom is het belangrijk je goed te laten informeren over wat er mogelijk is en een offerte op te vragen.

De verhuisdag
Op de verhuisdag is het handig de verhuisauto dichtbij te parkeren. Het is namelijk efficiënt zo min mogelijk te lopen tijdens de verhuizing, wat geld en tijd bespaart. En zodra alles is ingeladen, maak je samen met de verhuizers een controleronde door de woning. Daarna vervoeren zij de inboedel naar de plaats van bestemming. Spullen die als laatst in de auto zijn gegaan komen er nu als eerst uit. En op jouw aanwijzingen zullen de verhuizers alles vakkundig op de juiste locatie zetten.

Aan het einde van de verhuisdag loop je weer samen met de verhuizers weer een controleronde door de nieuwe woning. Kasten en bankstellen kunnen de verhuizers nog voor u verplaatsen indien nodig. Pas als alles naar wens is ruimen wij de verpakkingsmaterialen op en controleren we de gemaakte afspraken. En als je helemaal geïnstalleerd bent in jouw nieuwe (t)huis komen wij de lege verhuisdozen als extra service bij ophalen. Want we maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

Nazorg

Nazorg is de laatste stap in het verhuisproces. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de handymanservice voor het ophangen van schilderijen en lampen. Ook het afvoeren van overtollig meubilair of het schoon opleveren van de (oude) woning kunnen we doen. Want geen enkele verhuizing is hetzelfde. Daarom heb je bij een Erkend Verhuisbedrijf extra opties die je kunt toevoegen aan de verhuizing. Je kunt jouw verhuizing zelf samenstellen, helemaal volgens jouw wensen.