Wat zijn de kosten van een verhuizing?

16 oktober 2015

Wat zijn de kosten van een verhuizing?

Als Erkend Verhuisbedrijf hebben wij de expertise in huis om u zorgeloos te verhuizen. Vaak krijgen wij hierbij op voorhand de vraag wat ongeveer de kosten zijn van een verhuizing. Dat is moeilijk te zeggen, omdat elke verhuizing specifiek maatwerk vereist. Verhuizen op maat is daarmee geen verkoopargument om de vraag te ontwijken, maar de ervaring die wij hebben sinds 1904. U bepaalt namelijk zelf de kosten voor uw verhuizing. Zo kunt u ervoor kiezen de verhuizing grotendeels zelf uit te voren of het hele verhuisproces uit te besteden, inclusief aanvullende service zoals het ophangen van de lampen.

Hoe dan ook, bij ons bent u aan het juiste adres om vrijblijvend uw wensen te bespreken, ongeachte de grootte van uw portemonnee.

Waar moet u dan op letten? Laat u allereerst kosteloos en zonder verplichtingen adviseren door een verhuisadviseur en doe dit te allen tijde door een Erkend Verhuisbedrijf, omdat u daarmee gegarandeerd aanspraak maakt op kwaliteit, een uitgebreide verhuisverzekering en verhuisgarantie. Samen met de verhuisadviseur bespreekt u wat u zelf gaat doen, welke verhuismaterialen u daar voor nodig heeft en wat de rol van het verhuisbedrijf wordt. Waarom geen ‘goedkoper’ verhuisbedrijf zonder keurmerk? U bent uiteraard vrij om te vergelijken wat een ‘niet Erkend Verhuizer’ rekent om u van dienst te zijn. Echter houdt u hierbij rekening met het feit dat uw kostbare spullen onverzekerd zijn en in handen van vaak ‘buiten de wet’ om betaalde ‘werknemers’. En als er dan iets misloopt met uw verhuizing dan zijn de zorgen en kosten groter dan u op voorhand had kunnen bedenken.

Hoe berekent de verhuisadviseur de kosten van een verhuizing?

De verhuisadviseur maakt samen met u een ronde door uw woning. Hij taxeert het volume dat verhuisd moet gaan worden en telt het aantal dozen dat nodig is voor uw verhuizing. In het bijzonder let de verhuisadviseur op (meubel)stukken die extra aandacht vragen en/of de specifieke laad- en lossituaties. Waar u ook heen gaat verhuizen, wij hebben de mogelijkheden om het volledig naar uw wens te laten verlopen. En aan de hand van een persoonlijk gesprek geeft u aan wat uw voorkeuren zijn en waarvoor u Mondial Kattenberg Verhuizingen wenst in te schakelen. Van nationaal tot internationaal met (mobiele) opslagmogelijkheden tot het verhuizen van uw piano, uw kostbare inboedel is vertrouwd in onze handen. Met de door u aangegeven wensen gaat de verhuisadviseur berekenen hoeveel verhuizers en welke materialen er ingezet dienen te worden. Daardoor kan onze kundige verhuisadviseur ter plekke bij u een richtprijs op maat afgeven. En indien u dat wenst werken wij hier een nette offerte van uit, met daarin verschillende opties zoals het professioneel inpakken van de verhuisdozen en het vakkundig demonteren en monteren van het meubilair, uiteraard geheel vrijblijvend.

Zo weet u waarvoor u betaalt en heeft u een inzichtelijk overzicht van uw verhuizing, van volume tot werkzaamheden. Het is bovendien mogelijk om voor een vaste prijs te verhuizen of op basis van een uurtarief. U kunt er van allen tijde van uit gaan dat de kosten van uw verhuizing gelijk staan aan het werk dat wij u uit handen nemen. En daarbovenop bieden wij deskundige service, omdat verhuizen onze passie is. Mede daardoor zijn wij trots op onze verhuisprijs. Het geeft onze intenties in essentie weer: Al meer dan 100 jaar vertrouwd vakmanschap!