Weer een investering in kwaliteit!

19 juni 2015

Vrijdag 19 juni werd de nieuwe verhuiswagen afgeleverd. Met de toevoeging van een splinternieuwe Volvo FH420 aan het wagenpark, werkt Mondial Kattenberg Verhuizingen verder aan haar kwaliteitsdienstverlening. “Niet alleen de medewerkers zijn kwaliteitsbewust, ook het materiaal waar onze mensen mee werken moet van het hoogste niveau zijn”, aldus Henk Kattenberg. Hij nam als operationeel manager symbolisch de sleutel in ontvangst van Volkert Wiegman, verkoper Bedrijfswagens van Harbers Trucks.

Op zijn beurt mocht Henk Kattenberg de sleutel weer overhandigen aan de trotse chauffeur, Mike Hagenbeek. Voorlopig zal de sleutel nog even in hun handen blijven daar ze samen binnen 2 uur na aflevering vertrokken voor een verhuizing naar Estland en Polen. Een mooie vuurdoop voor deze nieuwe verhuiswagen die past in het beleid van Mondial Kattenberg Verhuizingen.

Want ook bij deze uitbreiding van het wagenpark is gekeken naar de belasting voor milieu en maatschappij. Het is dan ook een vanzelfsprekenheid dat nieuwe vervoersmiddelen zijn voorzien van de schoonst mogelijk motor, die in de catergorie Euro 6 valt. De nieuwe Volvo voldoet aan deze eisen. Daarmee worden de verhuizingen bij Mondial Kattenberg Verhuizngen CO2 neutraal uitgevoerd.

Wilt u meer weten over CO2 neutraal verhuizen, of over de dienstverlening van Mondial Kattenberg Verhuizingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.